BIST 9.650
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.481,05
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Şimdi üçüncü perde geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'deki mitingde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "İHA’ları SİHA’ları biz üretiyor muyuz? Şimdi üçüncü perde geliyor. Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah yakın yakın" diye konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Küçükçekmece’de düzenlenen mitinginde halka hitap etti.

Yüzde 2.6 olarak açıklanan 2018 büyüme rakamlarına değinen Erdoğan, istikrarı sürdüreceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:.

Döviz faiz enflasyon üçgeninde bir saldırıya daha maruz kaldık

"Doğrudan ekonomimize yönelik döviz faiz enflasyon üçgeninde bir saldırıya daha maruz kaldık. Bu saldırıyı da aldığımız tedbirlerle kısa sürede boşa çıkardık. Yılın dördüncü çeyreğinde eksik büyüme oldu ama ortalama yüzde 2,6. Merkez Bankası rezervimizi de yeniden 100 milyar doların üzerine çıkardık.

CHP tarihi kulluk kölelikle dolu

Her sıkıntıda ülkemize IMF’yi adres gösterenlerin; CHP’ye sesleniyorum. Ne diyor? “Bunlar şimdi IMF’ye gider” IMF’ye siz gittiniz siz. Biz geldiğimizde kucağımızda bulduk. Bitti o iş, o defteri kapadık. CHP sizin tarihiniz borçlarla dolu, kulluk kölelikle dolu. Bizde böyle bir şey yok. Görüldüğü gibi ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’ye ne siyasette, ne ekonomide, ne de savunmada diz çöktüremiyorlar."

Savunya sanayisinde yerlilik oranını göreve geldiklerinde yüzde 20 olduğunu hatırlatan Erdoğan, bu oranın yüzde 65'e çıktığını söyledi. Yıllar önce terörle mücadele kapsamında ABD'den istenen ancak verilmeyen İHA'lara değinen Erdoğan, daha sonra merak uyandıran bir açıklama yaptı:

"Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah"

"İHA’ları SİHA’ları biz üretiyor muyuz? Şimdi üçüncü perde geliyor. Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah; yakın yakın. Bu terör örgütleriyle Cudi'de, Kandil'de, Gabar'da mücadeleyi böyle verdik. Dün, evvelsi gün inlerine girdik. Bunları sonuna kadar kovalıyoruz ve bitireceğiz."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Antalya anket sonuçları geldi son 4 anket çok şaşırttı
Foto Galeri Antalya anket sonuçları geldi son 4 anket çok şaşırttı Galeriye Gözat