BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,80
ALTIN 2.443,51
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şırnak'da kritik mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'da düzenlenen mitingde halka seslendi. Erdoğan, "31 Mart Türkiye'nin en kritik seçimlerinden biri" dedi. Erdoğan, ayrıca Şırnaklılara 2 müjde verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak mitinginde halka hitap etti. "Biz, bu ülkenin her şehrine sevdalıyız. Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır." diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

Biz bu topraklar üzerinde bir ameliyata asla izin vermeyiz

"Hepimizin ecdadının ortak mücadelesini bu bayrağın rengi temsil ediyor. Bizim son devletimiz olan Türkiye cumhuriyeti devletinden başka devletimiz yoktur. Kendine başka devlet arayan istediği yere gidebilir. Biz bu topraklar üzerinde bir ameliyata asla izin vermeyiz. Şu anda Kobani’den gelen 300 bin kişiyi Türkiye’de ağırlıyoruz. Şu anda yaklaşık 4 milyon mülteci Türkiye’de biz bunları ağırlarken hiçbir ayrımcılık yapmadık.

31 Mart bir beka seçimidir

Biz merhamet dininin mensupları olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman merhametle şefkatle muamele edeceğiz bizim yaptığımız bu. Bu devlet işte böyle büyük bir devlettir. İşte bunun için 31 Mart bir beka seçimidir. Türkiye’nin kritik seçimlerinden bir tanesidir. Bunun için 31 Mart’a sadece belediye başkanlarını değil aynı zamanda Şırnak’ın da geleceğini tayin edeceksiniz diyoruz. "

17 yılda Şırnak’a 10,5 katrilyon buraya yatırım yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, Şırnak'a iki müjdeyi burada açıkladı:

Cizre'ye yeni stadyum ve hastane müjdesi

"Cizre Stadyumu kullanılamaz durumda. İlçemize 10 bin seyirci kapasiteli stat yapmak için çalışmalara başladık. Proje hazır ihaleye hazırlanıyoruz. Ardından kazmayı vuruyoruz. Şırnak'ta şehir hastanesi standardında 500 yataklı bölge hastanesi kazandırıyoruz. Arsa tahsisi çalışmaları sürüyor."

Onların gözyaşlarını unutamıyorum

Çocukları dağlara kaçıran terör örgütü PKK'ya değinen Erdoğan, Diyarbakır Belediyesi’nin önündeki anneler ziyaretine geldiğinde onların gözyaşlarını unutamadığını söyledi. 

Terörle mücadeleye ve bölge halkınn çektiği sıkıntılara değinen Erdoğan, "Şırnak, yatırımın, hizmetin, üretimin, istihdamın kıymetini de iyi bilir, çukur eylemlerinin, baskının, zulmün, acının anlamını da iyi bilir. Artık bu ülkenin de Şırnak'ın da terör örgütlerine kaptıracak tek bir evladı yoktur." ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Antalya anket sonuçları geldi son 4 anket çok şaşırttı
Foto Galeri Antalya anket sonuçları geldi son 4 anket çok şaşırttı Galeriye Gözat