BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken Ankara açıklaması anketler ne diyor?

Bu seçimin şüphesiz en çok merak edilen ili Ankara...Anket şirketleri Ankara için tartışmalı rakamlar verirken AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan çarpıcı bir açıklama geldi. Kurtulmuş "Ankara’da zor bir seçim olacak'' dedi.

Abone ol

31 Mart'taki yerel seçimler için geri sayım sürerken seçim sonuçlarıyla ilgili anketlerde siyaset kulislerinde konuşulmaya başlandı. Son olarak canlı yayında soruları yanıtlayan, AK Partili Kurtulmuş, "Ankara’da zor bir seçim olacak. Ankara’da ben Sayın Özhaseki’nin giderek yükseldiğini görüyorum." dedi.

Kurtulmuş canlı yayında anket şirketlerinin çarpıcı rakamlarla verdiği Ankara için önemli açıklamalar yaptı. İşte Kurutulmuş’un yaptığı açıklamalardan satır başları:

Karasızlar hızla eriyor. Kararsız seçmen kütlesi çözüldükçe bunu AK Partiye yaradığını görüyoruz.En doğru anket milletin sahada gösterdiğidir. Milletimiz sahada Ak Parti’ye ve Recep Tayyip E’ye sahip çıkıyor.

Ankara'da zor bir seçim olacak

Ankara’da zor bir seçim olacak ama Ankara’da ben Sayın Özhaseki’nin giderek yükseldiğini görüyorum. Sayın Özhaseki çok rahat bir şekilde seçimi sonuçlandıracaktır.

Taksim'deki tartışma yaratan görüntü

8 Mart’taki o görüntü sebebi ne olursa olsun, ezana saygı göstermek milletin tamamının en ortak noktalarından birdir.Burada ortaya çıkan görüntü yaralayıcıdır. Milletimizin tamamına yönelik hakaret içeren bir görüntüdür. Belki oradakilerin çok az kısmı hakaret etmek istemiştir ama görüntü budur. Bu kabul edilebilir bir şey değil.

Ekonomi 2019'un sonunda çok daha iyi konumda olacak

Eskisi 7,4 gibi büyümeler olmayacak ama Türkiye ekonomisi mutedil bir büyüme içinde olacak ve 2019 sonunda çok daha güçlü bir konumda olacak.

s-400 tartışması

S-400’lerin alınmış olması NATO’nun savunma mekanizmasına aykırı bir durum teşkil etmez. Açık olan şey Türkiye’nin savunmadaki bir korunma şemsiyesi ihtiyacıdır. Hava savunması bakımından ABD hiçbir zaman bu coğrafyada Türkiye’yi kaybedecek bir noktaya gelmek istemez. Bir noktada uzlaşılacağını düşünüyorum.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son 3 ankete bakın Ankara, Antalya, Bursa, Isparta ve Balıkesir sonuçları
Foto Galeri Son 3 ankete bakın Ankara, Antalya, Bursa, Isparta ve Balıkesir sonuçları Galeriye Gözat