BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.486,68
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Selahattin Demirtaş’tan Beytüşşebap ve Tatvan'a yerel seçim mesajı!

HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Beytüşşebap ve Tatvan halkına mesaj gönderdi. Demirtaş gönderdiği mesajında 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir sonuç beklediğini dile getirdi.

Abone ol

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulanan eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, mektupla seçim çalışması yapıyor. Demirtaş’ın el yazısıyla gönderdiği mesajları avukatları aracılığıyla iletildi.

Demirtaş, Beytüşşebap’a gönderdiği mesajda “Beytüşşebap halkımıza özel, sıcak selamlar ve sevgiler. 31 Mart seçimlerinde sizlerden rekor bir oy bekliyorum. HDP adaylarını zafere taşıyarak, halk iradesini egemen kılacağınıza inanıyorum. Başarı dileklerimle” dedi.

Tatvan halkına gönderdiği mesajda ise Demirtaş şunları söyledi:

“Tatvan halkına yürek dolusu selam, sevgilerimi gönderiyorum. Her dönemde özgürlük, adalet, eşitlik, barış ve onurlu bir yaşam konusunda kararlı bir duruş sahibi olduğunuzu biliyorum. Bu da bize güç ve moral veriyor. 31 Mart seçimlerinde eşbaşkan adaylarımız Serap Çakmak Genç ile Habip Yeşiltepe arkadaşlarımızın etrafında kenetlenip, tek yürek olacağınıza inanıyor, başarılar diliyorum.”

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Seçim anketi Piar'dan geldi! 12 ildeki anket sonuçları bomba
Foto Galeri Seçim anketi Piar'dan geldi! 12 ildeki anket sonuçları bomba Galeriye Gözat