BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez"

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

HAKKARİ Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez, topraklarımız üzerinde ameliyat yapamaz" şeklinde konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, "Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez, topraklarımız üzerinde ameliyat yapamaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ezanımıza, bayrağımıza saygı göstermeyen hiç kimseye, kusura bakmasın, biz saygı da duymayız, fırsat da vermeyiz" dedi. 

Erdoğan, "Şehadetleri dinimizin temeli olan ezanlarımızın yurdumuzun üstünde ebediyen okunmasına kimse engel olamayacaktır" diye konuştu. 

"Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "8 Mart Kadınlar günü dediler, Taksim'e yürüdüler. Dert, seçim öncesi ülkeyi karıştırmak" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Hiç kimse Türkiye'yi kompartımanlara bölemez, topraklarımız üzerinde ameliyat yapamaz" dedi.

Erdoğan, "Ordu göreve pankartı açan darbe severlere, esnafın malını yağmalayan gezici çapulculara, Pensilvanya'daki şarlatana, iradelerini FETÖ'ye teslim etmiş alçaklara rağmen demokrasimize asla halel getirmedik" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: 

"Son 17 yılda demokrasimizin paçasından çeken, ülkemizin demokrasi kalitesini düşüren yasaklara son verdik. Klavyeler, kelimeler, harfler, düşünceler, tabelalar üzerindeki baskıları bir daha geri gelmemek üzere biz kaldırdık."

Erdoğan, "Son 17 yılda terör örgütlerinin ve uzantılarının sömürü ve yağma düzenini bozduk. Sadece terörle değil, terörü besleyen, teröre istismar zemini hazırlayan meselelerle de mücadele ettik" diye konuştu. 

Erdoğan, "Yatırım siyasetimizle, kardeşlik siyasetimizle ve hizmet siyasetimizle en büyük darbeyi, terör örgütünün beslenme kaynaklarına indirdik" dedi. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
En çok sevilen dünya lideri açık ara Erdoğan
Foto Galeri En çok sevilen dünya lideri açık ara Erdoğan Galeriye Gözat