BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Uslu kimdir kaç yaşında ikiz babası oldu çocuklarının adı

Yapımcı Mustafa Uslu ve oyuncu Sinem Öztürk ikiz bebekleri Mustafa ve Kemal'i kucaklarına aldı. Beklenen doğum tarihinden yaklaşık 3 hafta önce dünyaya gelen ikiz erkek bebek heyecanı baba Mustafa Uslu'yu ağlattı. Peki aslen Tokatlı olan Mustafa Uslu kaç yaşında eşi Sinem Öztürk kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Abone ol

Oyuncu Sinem Öztürk ile yapımcı Mustafa Mutlu'nun ikiz bebekleri dünyaya geldi. Mustafa ve Kemal adını verdikleri bebekleri 3 hafta erken dünyaya geldi. Kemal bebeğin biraz küçük oldu. Kemal bebeğin biraz küçük olduğunu söyleyen Mustafa Uslu, sevenlerinden dua istedi. Aslen Tokatlı olan Mustafa Uslu, oyuncu Sinem Öztürk ile mutlu bir evliliği var. 

Sinem Öztürk ve Mustafa Uslu'nu en mutlu günü. Ünlü çift, oğullarını kucaklarına aldı. Yapımcı Mustafa Uslu ve Sinem Öztürk'ten duygulandıran kareler. Oğulları Mustafa Kemal'i kucaklarına alan ünlü çift, doğumhanedeki fotoğraflarının sosyal medyadan paylaştı. Mustafa Uslu o anlarla ilgili şunları paylaştı:

“Şükürler olsun iki yavrumuzu kucağımıza aldık, bize küçük bir süpriz yaptılar 3 hafta erken geldiler.

Allah herkesin yavrusunu kucağına sağlık ile almayı nasip etsin, Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin. Şükürler olsun sevgili eşim Annemizin sağlığı da çok iyi. Yavrularımız Mustafa ile Kemal'in sağlıkları çok iyi… Sadece küçük Kemalimiz birazcık küçük, şimdi hemşire ablaları ona çok iyi bakıyorlar. Dualarınızı eksik etmeyin”

Mustafa Uslu, 1962 yılında Tokat'ın Zile ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Melek Uslu’dur. Askeri Okuldan mezun olduktan sonra 8 sene Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptı. Mustafa Uslu? Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Burak Kut, Özcan Deniz, Sezen Aksu, Hande Yener, Bengü, Demet Akalın, Ferhat Göçer, Berksan Özer, Betül Demir, Gökhan Özen gibi sanatçıların Kliplerinin Yönetmenliğini yaptı. Mustafa Uslu, 2000 senesinde kurduğu dijital sanatlar prodüksiyon şirketinin sahibidir. Bünyesinde beş'i Türk, 3'ü yabancı yönetmen bulundurmaktadır.