BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,67
ALTIN 2.491,71
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019 kırılma noktasıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019'un kırılma noktası olduğunu söyleyerek Türkiye'nin bu tarihten sonra yeni bir döneme gireceğini söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019'da iki ayrı seçim olacağını söyleyerek bu tarihin Türkiye için kırılma noktası olduğunu söyledi. Erdoğan, son 15 yıla damga vurduklarını söyleyerek, kimin ne dediğine bakmadan emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığının 6. Olağan Kongresi'ne katılan, ardından Gümüşhane Valiliği ile Gümüşhane Belediyesini ziyaret eden Erdoğan, dün akşam saatlerinde helikopterle Trabzon'a hareket etti.

Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan helikopter, Trabzon Havalimanı'nda yetkililer tarafından karşılandı. Erdoğan, daha sonra karayoluyla Eren

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti!

Bülbül'ün ailesinin yaşadığı Maçka ilçesinin Merkez Mahallesi'ne bağlı Hacı Osmanoğlu Sokak'a geldi.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ve kardeşlerini evlerinde ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

MAÇKA'DA VATANDAŞLARA HİTAP ETTİ

Ziyaret sonrası Maçka'da kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Erdoğan, Eren'in şehadet haberi sonrası aileyi ziyaret edeceğini söylediğini ve Trabzon'a olan ilk ziyaretinde de verdiği bu sözü tuttuğunu söyledi. Erdoğan şöyle konuştu:

Ereni'in şehadetinden sonra sözüm vardı, "İnşallah Trabzon'a gelişimde evini ziyaret edeceğim aileyi ziyaret edeceğim" demiştim. Nasip oldu bugün gerek Bayburt gerek Gümüşhane kongrelerimizi yaptıktan sonra bu sözümüzü yerde koymayalım dedik ve bu ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Eren'e Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah. 

Zaten buralar hep şehit toprağı. Şehitlerimizin en yoğun olduğu yerler buralar. Rabbim inşallah bizlere de bu makamı lütfeder. Kardeşlerim biz sizi çok sevdik. Biliyorum ki siz de bizi bu yola çıktığımızdan beri çok sevdiniz. Sizler bizi hiç yalnız koymadınız ve bu yolda beraber yürüdüğümüz süresince kimse bu ülkenin bileğini bükemez. Hiç endişeniz olmasın. Şuradan böyle bir ses gelmiş. Acaba şu ülke ne der, bu kuruluş ne der hiç kafanızı buna takmayın. Şuna bakın: Allah buna ne der! 

Şimdi şu 15 yıla biz bu damgayı vurduk ve emin adımlarla ilerliyoruz. 780 bin metrekarelik şu vatan topraklarını şimdi ilmek ilmek dokuyoruz. Yeniden bu vatanı inşa ve ihya ediyoruz.

HAVAALANI MÜJDESİ

Bugün Bayburt ve Gümüşhane'de bir müjde verdim. Şimdi inşallah Bayburt ve Gümüşhane arasına havaalanı yapıyoruz. Oralarda biliyorsunuz çok çile çekti! Onların tek yolu vardı ya Erzurum ya Trabzon. Şimdi inşallah iki ilin arasına bir havalimanı inşa ederek onları da rahatlatacağız. 

2019 KIRILMA NOKTASIDIR

Unutmayın 2019 bu yolda bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bir reform inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık her şey eskisi gibi olmayacak. Daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz. Bu sürece damgayı işte karşımdaki bu topluluk vuracak. Ben sizde bunu görüyorum."