BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45
HABER /  GÜNCEL

Ankara Berberler Odası'nda seçim heyecanı

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 2018'de yapılacak seçimleri için yarış başladı. Seçimin güçlü isimlerinden Sezayi Kara, 9 Ocak'taki genel kurulda aday olacağını söyleyerek oda esnafının değişimden yana tercih kullanacağını söyledi.

Abone ol

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri 9 Ocak 2018'de sandık başına gidecek. Seçimlerin güçlü isimlerinden Sezayi Kara, son iki dönemdir Ankara Berberler Odası'nın yönetim kurulu üyesi olduğunu söyleyerek, Ankaralı berber esnafının sandıkta değişimden yana olduğunu söyledi.

Ankara'yı Avrupa'da temsil eden ve 2011'de Avrupa Şampiyonu olan Ankara Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sezayi Kara, 9 Ocak'ta yapılacak oda seçimleri için başkan adaylığını açıkladı. Bir süredir esnaf ziyaretlerini sürdüren ve üyelerden büyük ilgi gördüğünü söyleyen Kara, 9 Ocak'taki seçimlerde esnafın değişimden yana olduğunu ve yeni dönemde başka haksız rekabetin önlenmesi olmak üzere esnafı güçlendirecek birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

"ESNAFIN FİNANS SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Seçimler öncesi 9 farklı alanda proje üretildiğini ve başkan seçilmesi halinde başta esnafın finans sorunu olmak üzere bir çok alanda birikmiş sorunun çözüme kavuşturulacağını ifade eden Kara, eğitim seminerleriyle esnafın meslek bilgisinin daha da artırılacağını kaydetti.