BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
HABER /  MEDYA

Cumali Akgül kimdir Survivor 2018 bakın yarışmaya nasıl katıldı

Cumali Akgül kimdir aslen nereli kaç yaşında? Survivor 2018'in ilk yarışmacısı olan Cumali Akgül şimdiden merak edilmeye başlandı. Cumali Akgül eşi özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

TÜRKİYE'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2018 yarışmacıları belli olmaya başladı. 10 Şubat'ta ekrana gelecek olan Survivor 2018'in ilk yarışmacısı ise Cumali Akgül oldu. Gelin hep birlikte Cumali Akgül özel hayatı ve biyografisine bakalım.

Survivor’da yer alabilmek için Iğdır’dan İstanbul’a yürüyen Cumali Akgül, adından söz ettirdi. Bu yıl All star yarışmasında yer alacak olan Cumali Akgül, Survivor için kendi Facebook sayfasını kurmuştu. Iğdır'dan yürümeye başladığı için Acun Ilıcalı'nın ilgisini çeken Cumali Akgül bir seferliğine mahsus olmak şartıyla Survivor 2018 yarışmasının ilk yarışmacısı oldu.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

32 yaşında olan Cumali Akgül yaklaşık 50 günlük yürüyüşün ardından Ilıcalı ile görüştü ve Survivor yarışmacısı oldu. Cumali Akgül Iğdır’ın Suveren köyünden. Survivora daha önce defalarca başvuru yapan Akgül yarışmaya kabul edilmemiş. Facebook hesabından sık sık doğaya ait fotoğrafları paylaşan Akgül'ün eşi bulunuyor.

Survivor 2018 All Star'a iki ünlü daha eklendi