BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Çukur 16.yeni bölümde neler olacak Yamaç Vartolu birbirlerine itiraf ediyor

Çukur 16.yeni bölümde neler neler olacak. Çukur 16.yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çukur 16.yeni bölüm gelmiş geçmiş en heyecanlı bölüm olacak. Vartolu ile Yamaç arasındaki sır perdesi kalkıyor. Celasun, Yamaç'a itiraf ediyor. Çukur 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Artık herkes Çukur'da... Show TV ekranlarında bu yayın döneminin başında başlayan Çukur dizisi adeta ekranlara fırtınalar estiriyor. Kimi zaman şiddet sahneleri yüzünden eleştirilse de izleyici adeta bayılıyor bu diziye. Her yeni bölümü sabırsızlıkla beklene Çukur'un 16.yeni bölümü 12 Şubat Saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak. Çukur'un yayınlanan tüm bölümlerinden daha heyecanlı olması beklenen Çukur 16.yeni bölümde neler olacak? Gelin birlikte bakalım...

ÇUKUR 16.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Çukur'un 16. Bölümünde; Yamaç ile Vartolu’nun arasındaki büyük düello herkesin hayatını etkileyecek. Geçmişin perdesi aralandı; Çukur’da fırtına yaklaşıyor. Herkesin kendiyle ve birbiriyle yüzleşeceği büyük yüzleşme serisi son sürat devam ediyor. Bildiği gerçek ile babasının “Vartolu, Çukur’dan gidecek” emri arasında sıkışıp kalan Yamaç, hayatının en zorlu dönemini yaşayacak. Vartolu ise yıllar sonra yeniden bulduğu aşkı Saadet’le sonsuza dek gitmek ile Çukur’da kalıp geçmişin intikamını alma arasında seçimini yapacak. Yamaç ile Vartolu’nun arasındaki büyük düello ise herkesin hayatını etkileyecek.

ÇUKUR 17.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI; Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.