BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  POLİTİKA

Perinçek'ten olay sözler: Bizi hapse attılar biz de...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek FETÖ terör örgütü ve ABD ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. FETÖ için 'Bizi hapse attılar biz de onları hapse attık' diyen Perinçek, ekonomi için de korku senaryosu yazdı.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Pendik İlçe Başkanlığının düzenlediği etkinlikte konuştu. FETÖ'nün isim babasının kendi partisi olduğunu savunan Perinçek, FETÖ için "onlar bizi hapse attı, biz de onları hapse attık" dedi. Ekonomi üzerinden eleştirilerde bulunan Perinçek daha önce desteğini açıkladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan içi ise ilginç ifadeler kullandı. İşte Perinçek'in o sözleri:

"ARTIK BİZİM GÜNLERİMİZ GELDİ": Üretim ekonomisinin zorunlu olduğunu söyleyen Perinçek, şunları ifade etti: “Özalların, Çillerlerin, Erdoğanların borçlanma ekonomisi bitti. Ocak ayında Türkiye yüzde 9 ihracat açığı verdi. Hesaplayın bir yıl içinde ekonominin çarkının dönmesi bitecek. Borçla, borç ekonomisi dönmez. Türkiye bu yıl üretim ekonomisini kurmak zorunda.

SAVAŞ HURAFEYLE YÖNETİLMEZ: Dün 11 şehit verdik, saygı duruşunda bulunduk ama bu savaşı Tayip Erdoğan yönetemiyor. Bu savaşı yönetemiyorlar, savaş hurafeyle yürütülmez. Tarımda, sanayi de hata yaparsın ama savaşta hata yaparsan sonu kötü olur. Savaş ciddiyetsizlikle yönetilmez. Dün helikopter düşmüş, Cumhurbaşkanı kimseye danışmadan kahvede oturur gibi açıklama yapıyor. Savaş fiyaka için yürütülmez.

FETÖ'NÜN ADINI VATAN PARTİSİ KOYDU: Fettullah Terör Örgütü’nün adını vatan partisi koydu. Yargıtay kararları çıktı. Bunlar kendi halinde masum, silahsız cemaat diyordu. Vatan Partisi bunların silahı TSK’nın içinde dedi. FETÖ’nün isim babası Vatan Partisi’dir.

"ONLAR BİZİ HAPSE ATTI, BİZ DE ONLARI HAPSE ATTIK"
Onlar (FETÖ) bizi hapse attı, biz de onları Türkiye olarak hapse attık. Amerikan Gladyosu’ydu. Şimdi Türkiye ondan temizleniyor. Burada Vatan Partisi siyasetlerinin payı var. Erdoğanlara geçmişini hatırlatmak istemiyoruz ama Türkiye’yi onlarla yürüttüler, ordunun içine yerleştirdiler. Terfileri onlara göre ayarladılar, bizleri onlarla hapse attılar. İşte onları 15 Temmuz gecesi Türkiye tanıdı. Vatan Partisinin programı Türkiye’nin programı olmuştur.