BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çöp kamyonu canından etti! Bilanço 1 ölü 4 yaralı

Belediyeye ait çöp kamyonuyla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Abone ol

Başiskele Belediyesi’ne ait çöp kamyonu ana yoldan ara yola geçmek isterken Kullar Fidanlık yolu üzerinde seyir halinde olan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Başiskele ilçesi Kullar Ovacık Mahallesi Alsancak Caddesi Kullar Fidanlığı yolu üzerinde seyreden Dursun Ali Çepni idaresindeki 34 BV 9014 plakalı belediyeye ait çöp arabası ile karşı istikametten gelen Ayşegül Kılıç (38) idaresindeki 34 VP 9089 plakalı araç çarpıştı.   
 
kaz1.jpg
 
Çarpmanın şiddetiyle otomobil içerisinde bulunan Ayşegül Kılıç ile 15 yaşındaki kızı Müge Şevval Kılıç bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi.   
 
kaza2.20140426162044.jpg
 
Araç içerisinde bulunan anne ve kızı itfaiye ekiplerinin müdahaleleri sonucu güçlükle çıkartıldı. Ağır yaralı anne Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, kızı Müge Şevval Kılıç ise İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne gönderildi. 
 
muge.jpg 

İSTANBUL’DAN GELİP GİDİYORDU

Çöp kamyonunda bulunan şoför Dursun Ali Çepni, İsmail Asker ve Temel Yalçın da uzun süre yerde yaralı bir şekilde ambulans beklemek zorunda kaldı. Çöp kamyonunda bulunan ve durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar da KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi ve İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne gönderildi.   
 
aysegul1.jpg
 
Otomobil içerisinde bulunan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ayşegül Kılıç doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ayşegül Kılıç’ın İstanbul’da ikamet ettiği ve Kullar’daki bir firmada muhasebeci olarak çalıştığı, evli ve iki çocuk annesi olduğu ve her gün İstanbul’dan Kocaeli’ye gelip gittiği kaydedildi. Ayşegül Kılıç’ın cenazesi hastane morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından İstanbul’dan gelen ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.