BIST 10.084
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.430,07
HABER /  GÜNCEL

Rekor kuyruğu

Fenerbahçe’de yarın kadın ve çocuk taraftarlarla oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı biletlerinin erkenden tükenmesi sarı-lacivertli tarafta...

Abone ol

Fenerbahçe’de yarın kadın ve çocuk taraftarlarla oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı biletlerinin erkenden tükenmesi sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek Fenerbahçe’de bu maçtan puan alınması durumunda şampiyonluğun kesinleşecek olması, sarı-lacivertli taraftarların biletlere olan ilgisini artırdı.
Cezası nedeniyle yarın Çaykur Rizespor karşısına bayan ve çocuk taraftarların desteğiyle çıkacak olan Fenerbahçe’de maçın biletleri tükenmiş durumda. Bugün uzun kuyrukların olduğu Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda adeta bilet alabilme mücadelesi vardı. Bilet alan taraftarlar yarın oynanacak maçın heyecanını şimdiden yaşarken, bilet alamayan Fenerbahçeli taraftarlar ise stadın yanındaki Fenerium mağazasının kapatılan kepenklerini yumruklayarak tepki gösterdi. Staddan yapılan anonsla biletlerin tükendiğini bildiren yetkililer, taraftarların bilet sırası bekleyip mağdur olmaması için stat etrafından ayrılmasını istedi.
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında kadın ve çocuklar önünde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak maçta tribünlerde yaklaşık 55 bin sarı-lacivertli taraftarın olacağı bildirildi.
(İHA)