BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Çölaşan AKPye ne dedi?

Hürriyet'ten Çölaşan'a Ak Parti İstanbul Teşkilatı bir davet gönderdi. Davete Çölaşan ne cevap verdi?

Abone ol

Hürriyet yazarı Emin Çölaşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun kabul etmedi. Çölaşan katılacağı toplantıda yapacağı konuşmanın birilerini rahatsız edeğini yazdı.

Yazı: Emin Çölaşan
Kaynak:

SEVGİLİ okuyucularım, birkaç günden bu yana gazetelerde ve internet sitelerinde haberler çıkıyor, köşe yazıları yazılıyor:

"AKP, Emin Çölaşan’ı İstanbul’da il örgütü tarafından düzenlenen bir toplantıya konuşmacı olarak davet etti..." Sizler, arkadaşlarım, gazeteciler ve herkes bana bunu soruyordu. Herkese aynı yanıtı verdim:

"Yok böyle bir şey. Davet falan da gelmedi."

Fakat dün öğle saatlerinde elime mektup ulaştı. Parti olarak İstanbul’da gençleri kapsayan bir dizi toplantı yapıyorlarmış. İlgili bölümü okuyalım:

"Sayın Emin Çölaşan... Gençlerimizi bu toplantılarda toplum için örnek teşkil eden sizin gibi değerli kişilerle bir araya getirerek hem sorumluluk duygularını geliştirmek, hem de doğru örneklerle özdeşleştirme yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

Programınıza uyan bir tarihteki toplantıya konuşmacı olarak katılmanız gençlerimizi ve bizi mutlu edecektir. Katılımınızı istirham ederim.

Dr. Mehmet Müezzinoğlu. İl Başkanı."

Çok teşekkür ediyorum. Ancak katılsam ve orada içimden geldiği gibi konuşsam, beni çağıranlar zor durumda kalır. Birilerinden fırça yerler! Beni mazur görsünler.