BIST 10.005
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.431,67
HABER /  POLİTİKA

Çölaşan AK Parti adaylarını tanıttı

Emin Çölaşan AK Parti'ye katılan eski solculara demediğini bırakmadı. Günay konuşurken yüzü kızarmış...

Abone ol

AK Parti'nin adaylarını topa tuttu Emin Çölaşan. Partinin grup toplantısında tanıtılan eski solculara verdi veriştirdi. Neler demedi ki.. Dönek, omurgasız, ilkesiz..

Günay'ın Erdoğan'a yıkama yağlama yaptığını düşünen yazar, adaylar için dedi.

Günay grupta konuşurken Emin Çölaşan'ın yüzü kızarmış... Adayları kerameti kendinden menkul tipler olarak gösteren Çölaşan, "Şimdi AKP’den milletvekili olacaklar. Bir milletvekilliği için değer miydi? "sorunu yöneltti.

İNSANOĞLUNUN omurgası var mıdır? Bazılarında vardır, bazılarında yoktur.

Kimde olup olmadığını siyasette, medyada ve her alanda izlersiniz. Omurga basit bir kavram değildir. İnsanoğlunun onuru-şerefi-haysiyeti ile eşdeğerdir.

Omurgası olan, ilkelidir. Satılmaz, dönek olmaz.

Ertuğrul Günay
geçmişin en hızlı solcularından (!) biriydi. SHP, DSP ve CHP’de (genel sekreter olarak) görev yaptı. Partilerini yeterince solcu olmamakla suçlar, bu doğrultuda eleştirirdi.

Sonra hidayete erdi ve siyaset piyasasında kendisini Müslüman solcu ilan etti... Ve kapağı AKP’ye attı. Oraya sığındı. Dün AKP grup toplantısında kürsüye çıkmış, Tayyip Erdoğan ve partisine yağlama yıkama yapıyordu. Dinlerken yüzümüz kızardı. "Helal sana bu yollar Ertuğrul" dedik.

Bir de aynı çizgide Haluk Özdalga isimli CHP’li ve DSP’li biri! Bunlar geçmişin hızlı solcusu (!) ancak kamuoyunda hiçbir ağırlığı ve saygınlığı olmayan, kerameti kendinden menkul tipler. Vitrin malzemeleri."

Yazar köşesinde bir de AK Parti'ye çağrıda bulundu. Kandogan'ın yeniden Meclis'e girmesi için tekrar AK Parti listesine alınmasını istedi.