BIST 10.117
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.412,65
HABER /  GÜNCEL

Çocuğuna oyuncak alamayınca bunalıma girmiş

İzmir’de 5 kişilik ailesiyle birlikte bir bankaya girerek, balta ve bıçakla çevreye korku dolu anlar yaşatan öfkeli babanın, kirasını ödeyem...

Abone ol

İzmir’de 5 kişilik ailesiyle birlikte bir bankaya girerek, balta ve bıçakla çevreye korku dolu anlar yaşatan öfkeli babanın, kirasını ödeyemediği, 4 yaşındaki kızına oyuncak dahi alamadığı için bunalıma girdiği öne sürüldü.
Bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Çiğli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir banka şubesinden 20 bin TL kredi isteyen Erol D. (43) ve ailesi, reddedilince yanında bulundurdukları balta ve bıçaklarla banka çalışanlarını ve müşterileri rehin aldı. Bankadaki özel güvenlik görevlisini de etkisiz hale getiren saldırganlar, bir süre sonra rehineleri serbest bıraktı. Bankaya karısı ve çocukları ile gelen baba, banka camlarına ve çalışma masalarına zarar verdi. Daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen Erol D.’nin ev kirasını ödeyemediği, işlerinin bozulduğu ve bunun için bankaya kredi başvurusunda bulunmaya gittiği öğrenildi.
Baba Erol D.’nin, oğulları Müslüm D. ve Gökhan D. ile İzmir’in Çiğli ilçesinde balık tezgahı işlettiği öğrenildi. İddiaya göre, işlerinin kötü gitmesi, evinin kirasını ödeyememesi ile bunalıma giren Erol D., bankadan kredi çekmeye karar verdi. Ailenin bütün fertleri ile bankaya gelen baba, istedikleri kredi geri çevrilince çılgına döndü. 4 yaşındaki küçük kızına oyuncak dahi alamadığı öğrenilen babanın bir anlık öfke ile bu işe kalkıştığı öne sürüldü.
Öte yandan, polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen saldırganlar, Bozyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne getirildi. Saldırganların burada yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
(İHA)