BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL

Çocuğun mucizevi kurtuluşu

Seyir halindeyken önüne çıkan köpeği ezmemek için direksiyon kıran sürücü çocuğa çarptı. Kameralar o an kayıttaydı.

Abone ol

Şanlıurfa'da bir otomobil sürücüsünün, önüne çıkan yavru köpeği ezmemek için yaptığı hamle hem kendi canına, hem de bir çocuğun canına mal olacaktı.

Kontrolden çıkan otomobil önce 12 basamaklı merdivenlerden aşağı inerek bir dükkanın önünde oturan çocuğa çarptı, ardından da işyerinin içine girdi. Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Dükkana girdi

Edinilen bilgiye göre, olay; Emniyet Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Cemal D.'nin kullandığı otomobilin, bir anda önüne çıkan yavru bir köpeğe çarpmamak için hamle yapması sonucu yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil, önce 12 merdivenden aşağı indi, sonra elektrik malzemesi satan bir dükkanın önünde bekleyen bir çocuğa çarptı ve son olarak dükkana daldı.

Çocuğun burnu bile kanamadı

Bu arada küçük çocuğun metrelerce ileri fırlamasına rağmen burnu bile kanamadı. Otomobilin işyerine geldiğini gören bir vatandaş ise son anda kaçarak canını zor kurtardı. Dükkan sahiplerinin ve çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında otomobilinden çıkmaya çalışan sürücü Cemal D., "Önümden geçen bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdım. Nasıl oldu anlamadım" dedi.

İŞTE ÇARPMA ANI

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]