BIST 10.123
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.408,06
HABER /  EKONOMİ

Citibanktan bir şube açılışı daha

Citibank yetkilileri hedeflerinin Türkiye'de daha da büyümek olduğunu açıkladı

Abone ol

Citibank 43. şubesini Fatih Aksaray'da açtı. Açılış dolayısıyla düzenlenen kokteyle Citibank Türkiye Büyümeden Sorumlu Direktörü İmre Tüylü ile bankanın yöneticileri, çalışanları ve müşterileri katıldı.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Tüylü, 2006 yılında 50'nin üzerinde şube hedeflediklerini belirterek, "Bankanın Amerika'daki yönetim kurulu, öncelikli yatırım amacıyla 4 ülke seçti. Bunlardan biri Türkiye'dir. Bu nedenle Türkiye'deki şubelerimizin sayısını arttırmak istiyoruz" dedi.

Tüylü'nün konuşmasının ardından şube açılışı yapıldı. Kurdeleyi İmre Tüylü ile Şube Müdürü Meltem Çelener birlikte kesti. Kurdelenin kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Şube Müdürü Çelener, şubenin hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış töreni, verilen kokteylle son buldu. Törenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Büyümeden Sorumlu Direktörü İmre Tüylü, 2005 yılında 25 şubesi bulunan Citibank'ın bir yıl içinde şube sayısını 2'ye katlamak istediğini belirterek, "Citibank'ın 100'den fazla şubesi ve 2 bini Türkiye'de olmak üzere 300 bin çalışanı var. Bankamız Türkiye'de kurulmuş ilk yabancı banka ve 1975 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteriyor. Açılışı yapılan Aksaray şubesinde 13 kişi çalışacak" diye konuştu.