BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,11
ALTIN 2.466,68
HABER /  SPOR

CSKA Sofyada gergin bekleyiş

UEFA kupası 1. Tur ilk maçında yarın Beşiktaş ile oynayacak olan CSKA Sofya tedirgin

Abone ol

Beşiktaş'ın UEFA Kupası 1. Turu'ndaki rakibi CSKA Sofya'nın teknik direktörü Plamen Markov, yarın oynanacak karşılaşmanın favorisinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

BJK İnönü Stadı'nda akşam saatlerinde yaptıkları antrenman öncesinde Bulgar temsilcisinin teknik direktörü Markov bir basın toplantısı düzenledi.

İlk maçı deplasmanda oynamalarının bir dezavantaj olmadığını kaydeden Markov, "Galibiyeti, en iyi olan takım alır. Beşiktaş, dünya çapında futbolculara sahip çok iyi bir takım. Yarınki maçın favorisi Beşiktaş ama bu, rakibimizi yenemeyeceğimiz anlamına gelmez. Futbolcularımın ellerinden geleni yapıp, iyi mücadele edip en iyi sonucu alacaklarına inanıyorum" dedi.

Beşiktaş'ın ligde en son oynadığı Trabzonspor maçını izlediğini bildiren Markov, "Beşiktaş, o maçta iyi oynadı ama şanssız bir şekilde yenildi. Beşiktaş taraftarları da beni çok etkiledi. Trabzonspor'a yenilmelerine rağmen maçın sonuna kadar takımlarını desteklediler. Onlarla gurur duydum" diye konuştu.

Plamen Markov, yarın akşam oynanacak maçta Tounchev'in cezası, Iliev'in de sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi. Öte yandan, CSKA Sofya, BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.