BIST 10.903
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.506,15
HABER /  SPOR

Fener bizden daha şanslı

Fenerbahçe'nin rakibi FC Randers'in teknik direktörü Olsen tur şanslarını değerlendirdi

Abone ol

Futbolda UEFA Kupası 1. tur ilk maçında yarın İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Danimarka'nın FC Randers takımında, teknik direktör Lars Olsen, ''Tur için Fenerbahçe'nin şansı yüzde 90'' dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki antrenmandan önce basın toplantısı düzenleyen Lars Olsen, Fenerbahçe'nin büyük bir takım olduğunu ifade ederek, ''Buraya gelmeden önce futbolcularla konuştum. Onlara büyük bir seyirci kitlesi önünde, savunması ve hücumu iyi olan bir takımla karşılaşacağımızı söyledim. Elimizden geleni yapacağız ama tur için Fenerbahçe'nin şansı yüzde 90'' diye konuştu.

FC Randers'in, Danimarka'da küçük bir kulüp olduğunu vurgulayan Olsen, şöyle devam etti: ''Fenerbahçe her yönden bizden daha deneyimli. Yarın çok zor bir maç olacak. Turu geçmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Biraz savunma ağırlıklı oynayacağız ama çok da fazla kapanmayacağız.'' Fenerbahçe'de yeni oyuncuların alışma döneminde olmasının kendileri için avantaj olabileceğini belirten Olsen, Alex'in ise çok iyi bir futbolcu olduğunu kaydetti. Daha önce Trabzonspor'da forma giyen Olsen, Türkiye'ye yeniden gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

-MUHTEMEL 11-

Danimarka ekibinde, kırmızı kart cezalısı Peter Christiansen yarınki maçta forma giyemeyecek. Konuk ekipte Larsen, Tofting ve Fabio'nun ise sakatlıkları bulunduğu bildirildi.

FC Randers'ın, yarınki maça şu 11 ile çıkması bekleniyor: Jensen, Soren Pedersen, Ahmed, Ralf Pedersen, Damborg, Fredgaard, Hansen, Yanchev, Johansen, Kenneth Pedersen, Djiby.