BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.409,45
HABER /  SPOR

Cisse sakat, Anelka yolda

Djibril Cisse'nin sakatlığı Fransa'yı şoka soktu. Ancak bu durum Anelka'nın şansını artırdı.

Abone ol

Almanya'da yarın başlayacak 18. Dünya Kupası finalleri öncesi son hazırlık maçında ayağı kırılan Djibril Cisse'nin sakatlığı Fransa'yı şoka soktu.

Kupa öncesi son hazırlık maçında dün Çin ile karşılaşan Fransa'da, maçın 31. dakikasında ayağı kırılarak sahayı terk eden Cisse'nin sakatlığı üzerine açıklama yapan teknik direktör Raymond Domenech, takımdaki herkesin şoka uğradığını söyledi. Soyunma odasında bazı futbolcularının ağlamaklı hale geldiğini kaydeden Domenech, ''Soyunma odasında herkes şoka uğramış gibiydi'' dedi.

2002 yılında yapılan finallerin açılışına 5 gün kala Zinedine Zidane'nın sakatlanması ile kötü bir kupa finali geçiren ve gruptan çıkamayan Fransa, Cisse'nin sakatlığıyla bir talihsizlik daha yaşadı. Takımın savunma oyuncusu William Gallas, maç boyunca Cisse'nin sakatlığını düşündüklerini belirterek, ''Cisse'nin bunu kabul etmesi çok zor. Takım arkadaşları olarak çok iyi bir oyuncuyu kaybetmekten dolayı biz de çok zorlandık'' dedi.

ANELKA'NIN YANI SIRA GIULY VE GOVOU DA ÇAĞRILMAYI BEKLİYOR

Cisse'nin sakatlığı ile yeni bir golcü çağırmak zorunda kalan Raymond Domenech'in favorileri arasında ilk sırayı Fenerbahçeli Nicolas Anelka alıyor. 12 Haziran Pazartesi günü ilk maçını İsviçre'ye karşı oynayacak olan Fransa'da teknik direktör Domenech'nin, bu zamana kadar karar vermesi
gerekiyor.

Fransa Milli Takımı'nda Cisse'nin yeri için Anelka'nın yanı sıra Ludovic Giuly ve Sidney Govou da çağrılmayı bekliyor.