BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.413,38
HABER /  SPOR

Cimbomda Gonzales sesleri

Galatasaray'ın Kily Gonzalez için yıllık 2 milyon doları gözden çıkardığı iddia edildi.

Abone ol

Galatasaray'ın ısrarla renklerine bağlamak istediği Inter Milan"da oynayan ve 30 Haziran"da sözleşmesi sona erecek olan Kily Gonzalez için yıllık 2 milyon doları gözden çıkardığı iddia edildi.

Arjantinde yayınlanan La Nacion gazetesi, "Galatasaray"da bitmeyen Kily Gonzalez ısrarı" başlıklı haberinde sarı kırmızılı kulübün bu futbolcuya yıllık 2 milyon dolar ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini yazdı. Arjantinli sol ayağın Galatasaray"a gelmek istediğinin altını çizen gazete, Kily"nin Galatasaray"dan 3 yıllık sözleşme ile 2.5 milyon dolar istemesi üzerine görüşmelerin askıya alındığını savundu.

Gazete, Kily Gonzalez"in Galatasaray"a 2 milyon dolara "Evet" demeye hazır olduğunu da iddia ederek, tek sorunun, 32 yaşına gelen bu futbolcunun profosyenel hayatındaki son transferi olmasından dolayı sarı kırmızılı kulüpten 3 yıllık sözleşme istemesi olduğu belirtildi.

Bu arada Kily Gonzalez için, Villareal kulübünün de son dakikada devreye girdiği öğrenildi. İspanyol kulübünde forma giyen Sorin"in, takımdan ayrılmak istemesi üzerine devreye giren Villareal"in, Arjantinli futbolcunun Galatasaray ile flörtünü yakından takip ettiği ifade edildi.