BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,50
HABER /  GÜNCEL

Cinsel organını kestiler

Mersin'de geçtiğimiz günlerde kaçırılan TEKEL dağıtım aracı sürücüsü Okan Saylan ölü bulundu.

Abone ol

Mersin'de, geçen Cumartesi akşamı aracıyla birlikte kaçırıldıktan sonra kullandığı araç terkedilmiş olarak bulunan kendisinin de kayıp olduğu bildirilen TEKEL dağıtım aracı sürücüsü ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre olay, Cumartesi akşamı Güneykent Mahallesi'nde meydana geldi. TEKEL'in taşeron firması olan İlkon Gıda şirketine ait 33 EL 877 plakalı araç, sürücüsü Okan Saylan (27) ile birlikte kaçırıldı.

Olaydan yaklaşık 1 saat sonra TEKEL'in dağıtım aracı Demirhisar Köyü'nde terk edilmiş olarak bulundu. Araç sürücüsü Okan Saylan'ın ise kayıp olduğu bildirildi.
Jandarma ve polis ekipleri, kayıp araç sürücüsünün bulunması için çalışma başlatırken, bugün Mersin merkeze bağlı Yalınayak Beldesi'ndeki dere içerisinde bir erkek cesedi bulundu.

Battaniyeye sarılı vaziyette elleri ve ayakları bağlı olarak bulunan cesedin kayıp araç sürücüsü Okan Saylan'a ait olduğu tespit edildi. Ceset otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kafasına sert bir cisimle vurulduktan sonra dereye atıldığı ve cinsel organının da kesildiği bildirildi.

Bu arada, ölen şoförün yakınları, hastanede fenalık geçirdi. Şoförün üzerinde bulunan şirkete ait yaklaşık 7 bin YTL paranın da gasp edildiği ileri sürüldü.
Cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.