BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cinsel gücü artıcı hap kaçakçıları

Şanlıurfa'da 3 ayrı operasyonda, 38 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ile 7 bin 200 adet cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirildi.

Abone ol

Urfa  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri il genelinde gümrük kaçağı ürünlerle mücadele çalışması başlattı.

Bu kapsamda Cumhuriyet Savcılığında alınan izinle kent merkezinde bulunan bir evde yapılan aramada çeşitli markalarda 13 bin 170 paket kaçak sigara bulundu.

Ekiplerin Akçakale Yolu Harran Üniversitesi Caddesi'ndeki uygulama noktasında durumundan şüphelenerek, durdurdukları 06 BU 5338 plakalı kamyonda yaptıkları aramada da 25 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara elde edildi.

Olayla ilgili olarak C.S. (25), B.G. (17) ve A.C. (17) gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Suriye'den kaçak yollarla Türkiye'ye getirilen ve kargoyla çeşitli illere gönderileceği belirtilen 7 bin 200 adet cinsel gücü arttırıcı hap da ele geçirdi.

İhbar üzerine kent merkezindeki bir kargo firmasına operasyon düzenleyen ekipler, kolilerde yaptıkları aramada, cinsel gücü artırıcı bir ilacın taklidi olarak üretilen ve insan sağlığını olumsuz etkilediği belirtilen hap yakaladı.

Gözaltına alınan İ.H.G, ifadesi alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü.