BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Cinsel fanteziden bıktı eşini öldürttü

Adana'a eşinin kendisine acı çektirdiğini iddia eden kadın hakim karşısında, kendini savundu

Abone ol
Adana'da 'Patlıcan, salatalık ve bira şişeli' cinsel fantezilerine dayanamadığını iddia ettiği kanser hastası ambulans şoförü eşi Ahmet K.'yı (45) kuzenine bıçaklatarak öldürttüğü iddia edilen Ayşe G. K. (26) ile kuzeni Kadir Ç. (31), 16'şar yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Tutuksuz yargılanan Ayşe G. K.'nın, "Eşim erkekliğini yitirmişti, beni satacaktı" diyerek kendisini savunduğu öğrenildi.
 
Ambulans şoförü Ahmet K., eşi Ayşe G. K. ile 26 Haziran 2009'da yolda yürürken Kadir Ç. tarafından tornavida ile yaralandı ve kaldırıldığı hastaneden taburcu edildikten iki ay sonra öldü. Karabulut'un tedavi görürken akciğer kanseri olduğunun tespit edilmesi, ölümün hastalığa bağlı olup olmadığı yönünde şüpheler oluşturdu. Yapılan otopside K.'nın yaralanma sonucu öldüğü saptanınca, yaralama olayını gerçekleştirdiği iddia Kadir Ç. ile eşini öldürtmeye azmettirdiği öne sürülen Ayşe G. hakkında Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

PATLICAN, SALATALIK, BİRA ŞİŞESİYLE FANTEZİ

Ç.'nin tutuklu K'nın ise tutuksuz yargılandığı duruşmaya öldürülen Ahmet K.'nın kızı Tuğçe de katıldı. Polisteki ve savcılıktaki ifadelerinde, "Eşim erkekliğini kaybetmişti. Benimle cinsel ilişkiye giremediği için salatalık, patlıcan, bira şişesiyle bana uyguladığı cinsel fantezilerle tatmin oluyordu. Çok acı çektiriyordu" diyen Ayşe G. K., mahkemede ayıp olacağı iddiasıyla bu fantezileri anlatmadı. Eşinin alkol alıp kumar oynadığını iddia eden K., "Sık sık işkence yaptığı için ailemin yanına gittim. Ancak ailem de 'eşinle aranı düzelt yoksa ölün çıkar' diyerek beni kabul etmedi. Eşim 'seni satacağım. Eve adam getireceğim, bana para kazandıracaksın, gözümün önünde ilişkiye girmenizi seyredip tatmin olacağım' diyordu. Ben de eşimle konuşması için kuzenim Kadir'i çağırdım. Tartışırlarken Kadir'e vurdu. Kadir motosikletin üzerine düştü. O sırada tornavidayı alıp eşime salladı. Olayın bu şekilde gelişeceğini bilmiyordum" dedi.
Kadir Ç. da, ölen K. ile konuşurlarken kendisine hakaret ettiğini ifade edip, "Küfür edip bana vurdu. Düşünce motosikletteki kontrol kalemini alıp salladım" diyerek kendini savundu.

Öldürülen K.'ın kızı Tuğçe, babasının ikinci eşi olan Ayşe G. ile diğer sanıktan şikayetçi oldu. Tuğçe K., "Babam ölmeden önce bana kendisini öldürtmek isteyen kişinin Ayşe G. olduğunu söylemişti" dedi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.


EVLİLİK PROGRAMINA KATILDI BAŞINA GELMEYEN KALMADI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..
[PAGE]

Kocaeli'nde yaşayan iki çocuk annesi Güler İnan'ı kandırarak evlenme vaadiyle Manavgat'a getiren, 53 bin lira ev parasını alan ve iki kızıyla birlikte

dereye iterek kaçan Yılmaz Demir (35), jandarma ekiplerinin sıkı takibi üzerine saklandığı akrabasının evinde yakalandı.

53 BİN LİRA VE 2 ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE KAÇTI

Telefonda evlenme vaatlerine kanan talihsiz kadın, Kocaeli'nde sattığı evinin parası 53 bin lira ve 8 ile 9 yaşında ki iki kız çocuğunu da yanına alarak İstanbul'a gelip Yılmaz Demir ile buluştu. Kadın ve çocukları Yılmaz Demir ile birlikte Manavgat'ın Hocalar Köyü'ne gitti. Demir, bir dere kenarında otomobili durdurup Güler İnan ve çocuklarını dereye itip 53 bin lira ile birlikte kayıplara karıştı.

KÖYLÜLER YARDIM ETTİ

Güçlükle dereden çıkan ve çocuklarını da kurtaran Güler İnan, dolandırıldığını belirterek köylülerden yardım istedi. Köylülerin de Jandarma'ya haber vermesiyle, Yılmaz Demir ve yanındaki akrabaları aranmaya başladı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ekipleri ortaklaşa çalışma başlattı. Otogar kameralarından zanlı tespit edilirken, kaldıkları akrabalarının evi de jandarma tarafından kısa sürede bulundu. Jandarma ekipleri eve düzenledikleri baskınla Yılmaz Derin ve yardım ettikleri amcaoğlu Fevzi Demir ve yeğeni Gönül Doğan'ı gözaltına aldı.

JANDARMA PARANIN 42 BİN LİRASINI TESLİM ETTİ

İfadeleri alınan zanlılar Manavgat Adliyesi'ne çıkarıldı. Zanlılardan Yılmaz Demir ile Gönül Doğan tutuklanırken, Fevzi Demir serbest bırakıldı. Evlendiği resmi nikahlı eşine mallarını sattırıp paralarını alıp evi terk eden Derin'in imam nikahlı eşinin de zorla fuhuşa sürüklediği iddia edildi. Resmi ve imam nikahlı eşlerinin de Yılmaz Demir hakkında suç duyusunda bulundukları belirtildi. Jandarma ekipleri, 53 bin liralık gasp edilen paranın 42 bin lirasını bularak Güler İnan'a teslim etti.

"BAŞKALARININ BAŞI YANMASIN"

Dolandırılan talihsiz kadın Güler İnan, kendisinin bir hata yaptığını belirterek, "Benim başım yandı, başkalarının da bu şekilde başı yanmasın. Bu tür televizyonlarda çıkan çöpçatan telefonlarınada kanmasın" dedi.


13 YAŞINDAKİ KIZLA İLİŞKİYE GİRDİ TUTUKLANDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

 Bursa’nın Yenişehir İlçesi’nde 13 yaşındaki A.K. adındaki kız çocuğa cinsel istismarda bulundukları öne sürülen 19- 56 yaşlarındaki 11 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Polis, kız kardeşini para karşılığı erkeklere pazarladığı öne sürülen abla H.A.’yı da gözaltına aldı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, anne ve babaları olmayan 17 yaşındaki H.A. adındaki kızın, kardeşi 13 yaşındaki A.K.’yı para karşılığı erkeklere pazarladığını belirledi. Yaklaşık 4 ay süren takip sonucu polis, önceki gün 13 yaşındaki A.K.’ya cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen, İ.F. (35), F.T. (19), M.F.(20), B.Ç. (35), C.E. (38), S.T. (56), E.E. (42), C.D. (37), S.A. (30), G.G. (27) ve B.Y. (28) ile kız kardeşini erkeklere pazarladığı öne sürülen H.A.’yı gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları tamamlanan 11 zanlı, bugün ’küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar", abla H.A. ise ’fuhşa aracılık’ suçlarından Adliye’ye sevk edildi.

SAHTECİLİKTEN YAKALANDI, CİNAYETTEN TUTUKLANDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..
[PAGE]

BALIKESİR'in Gömeç İlçesi'nde yaklaşık 2 yıl önce evinde darp edilip, boğularak öldürülen 76 yaşındaki Hatice Nesrin Karagöz cinayetini polis, DNA örneğinden yola çıkarak çözdü. Bir süre önce sahte parayla yakalanıp yaklaşık 2 ay cezaevinde yatan 26 yaşındaki Y.S.B., Hatice Nesrin Karagöz'ü öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Gömeç İlçesi Yaya Mahallesi Hacıosmanlar Sokak'taki evinde yalnız yaşayan 76 yaşındaki Hatice Nesrin Karagöz, 17 Mayıs 2009'da evinin oturma odasında darp edilip boğularak öldürüldü. Soruşturma başlatan polis, katilin izine ulaşamadı. Olayın peşini bırakmayan polis, şüphe üzerine, 02 Ekim 2010'da 75 adet sahte 50 liralık banknotla birlikte yakalanıp Kepsut Cezaevi'ne konan Y.S.B.'nin kan örneğiyle, cinayet mahallinde pencere sinekliğinde bulunan kan örneğinin karşılaştırılması talebinde bulundu.

Kan örneği Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Y.S.B, yaklaşık 2 ay cezaevinde yattıktan sonra geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan testlerde, Y.S.B'nin kan örnekleri ile cinayet mahallindeki DNA örneklerinin uyuştuğu ortaya çıktı. Harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Y.S.B.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.S.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

38 YILLIK EŞİNİ TEK KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


ATAŞEHİR'de, inşaat işçisi Salih E.(56), 38 yıllık eşi Saliha E.'yi (60) kendisini aldattığı gerekçesiyle tabancayla vurarak öldürdü. Polise teslim olan Salih Erdem, "Namusumu temizledim" dedi.

Olay, Örnek Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Caddesi'ndeki bir apartman girişinde, saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi Salih E. 5 yıldır ayrı yaşadığı 3 çocuk annesi eşi Saliha E.'yi takip ederek apartmanın girişinde durdurdu. Kendisini aldattığını düşündüğü eşine tabancasını doğrultan Salih E., 5 el kasıklarına 1 el da başına ateş etti. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Saliha E.'nin öldüğü belirlendi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Saliha E.'nin cesedi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis merkezine teslim olan Salih E.'nin ilk ifadesinde, "Bu namus davasıdır. Yalvardım, yakardım, olmadı. Beynim döndü, vurdum. Namusumu temizledim" dediği söylendi.

BÖBREĞİNİ GÖBEK DELİĞİNDEN ÇIKARTTILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]



Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan başarılı bir operasyonla, genç bir kızın çalışmayan böbreği göbek deliğinden çıkartıldı

Lise öğrencisi 17 yaşındaki Semra Karabalık, bir süre önce böbreklerinden rahatsızlandı. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giderek, Doç. Dr. Saadettin Eskiçorapçı'ya muayene olan Karabalık'ın böbreklerinden birinin çalışmadığı anlaşıldı.

Genç kızın, ameliyatla böbreğinin alınması kararlaştırıldı. Ardından da operasyon gerçekleştirildi. Doç. Dr. Eskiçorapçı, genç kızın göbek deliğine yerleştirilen tek bir port ile sağ böbreği başarıyla aldıklarını söyledi.

Doç. Dr. Eskiçorapçı operasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

"Göbeğe yerleştirilen bu port, içinden kameranın ve 2- 3 cerrahi aletin geçmesine izin veren özel bir yoldur. Hastanın karın içinde serbestleştirilen böbreği, göbekte açılmış olan delikten özel bir aletle dışarıya çıkarıldı. Bu ameliyat hastanemizde ilk kez yapıldı. Hasta kesi olmadığından ameliyat sonrası dönemi hemen hiç ağrı olmadan geçirdi. Tek port kullanılarak diğer ürolojik ameliyatlar da başarıyla gerçekleştirilmektedir."

KIZ MESELESİNE TÜFEK KARIŞTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Kars'ta, bir kişi kız meslek lisesi önünde av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. 1 kız öğrencinin öldüğü olayın nedeninin 'kız meselesi' olduğu iddiaları var.

Kars'ta bir kişinin av tüfeğiyle lise önünde rastgele ateş etmesi sonucu bir kız öğrenci öldü, aralarında İl Halk Kütüphanesi Müdiresi ve bir öğrencinin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

İnönü Caddesi'ndeki Atatürk Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi önünde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, av tüfeğiyle rastgele ateş etti.

O sırada Kız Meslek Lisesi önünde bulunan Ufuk Topçu, Hüseyin Çalandır, öğrenciler Anıl Çinkılıç ve Sevda Sürmeli ile yoldan geçmekte olan İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Mehtap Çantay yaralandı.

Ambulansla Kars Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sevda Sürmeli hayatını kaybederken, durumu ağır olan Anıl Çinkılıç ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi. Diğer yaralıların tedavileri sürüyor.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 10 adet boş av tüfeği kovanı buldu.

Olayın 'kız meselesinden' kaynaklandığı iddia edilirken, saldırganın yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

BİR ÖPÜCÜKLE HAYATI KARARDI!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN!

[PAGE]

Samsun'da 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Elif Ç., eşi Erdal Ç.'yi, 18 yaşındaki arkadaşı M.B.'yi öperken yakaladıktan sonra Erdal Ç'nin hayatı karardı...

İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde geçen yıl Eylül ayında meydana gelen olayda, 2 çocuk babası elektrik teknisyeni Erdal Ç., evlerinde misafir olan komşularının kızı M.B ve eşi ile salonda otururken, iddiaya göre genç kızı, "sana bir şey diyeceğim" diyerek mutfağa götürdü.

Mutfakta kapıyı kapatıp M.B.'yi dudaklarından öperken, içeriye eşi Elif Ç. girdi. Bu olayın ardından Elif Ç., 8 yıllık eşini terk ederek ailesinin yanına gitti ve ardından da boşanma davası açtı.

7 YIL HAPİS İSTENİYOR

Daha sonraki bir gün, iddiaya göre Erdal Ç. gece vakti sokakta gördüğü M.B.'ye cinsel organını gösterdi. Bunun üzerine genç kız da polise giderek Erdal Ç.'den şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hakkında Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"ERDAL ABİ MUTFAĞA ÇAĞIRDI"

Duruşmaya katılan M.B. şunları anlattı: "Elif abla komşumuz olur. Sürekli görüşürüz. Evlerinde otururken Erdal ağabey, beni mutfağa çağırıp 'sana bir şey söyleyeceğim' dedi. Ben de gittim.

Konuşurken aniden beni kendine çekip duduklarımdan öpmeye çalıştı. Ben de kendisini iteledim. Bu sırada eşi içeri girince bana 'sus' işareti yaptı. Daha sonra Elif abla bana ne olduğunu sordu. Ben de anlattım. Daha sonra Elif abla evi terk etti.

"SOKAKTA BANA CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ"

Daha sonra bir gün, sanık ayrılmalarından beni sorumlu tutarak bana cinsel organını gösterdi. Ancak, kendisini burada affediyor ve iki çocuğuna bağışlıyorum."

"EŞİMLE BİRLİKTE İFTİRA ATIYORLAR"

Erdal Ç. İse eşi ile komşularının kızı olan M.B.'nin kendisine iftira attığını öne sürdü. M.B.'yi taciz etmediğini savunan sanık şöyle ifade verdi: "Ben hırsızlık suçundan 1.5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldum.

"EŞİMİN UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARINI BULDUM"

Eve gidince bilgisayarda eşimin uygunsuz fotoğraflarını buldum. İnternetten fotoğraflarını başka erkeklere gönderdiğini ve beni aldattığını öğrendim. Bu yüzden tartıştık.

Ama sonra barıştık. M.B.'yi sadece bir şey söylemek için mutfağa çağırdım. Kendisini öpmedim. Eşimle birlikte bana iftira atıyor. Elif benden kurtulmak istiyor."

"ÜZERİNE DOĞRU EĞİLMİŞTİ"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Elif Ç. ise, eşi ile sorunları olduğunu ancak onu aldatmadığını söyledi. Genç kadın, eşini M.B.'yi öperken görmediğini belirtip, "Ben gördüğümde kafaları birbirlerine çok yakın bir şekilde konuşuyorlardı.

Hatta Erdal, M.'nin üzerine doğru eğilmişti. Daha sonra M.'ye sordum ve Erdal'ın kendisini öptüğünü söyledi. Bu olaydan sonra ben de kendisine boşanma davası açtım" dedi. Mahkeme tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.