BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,73
ALTIN 2.438,11
HABER /  GÜNCEL

Cinayet zanlısı garson böyle yakalandı

Ormanlık alanda park halindeki bir otomobilde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Selahattin Orhan'nın katil zanlısı bulundu.

Abone ol

Otomobilde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan kişinin katil zanlısı, garson olarak çalıştığı lokantada yemek servisi yaparken gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 11 gün önce merkez Sarıçam ilçesi Menekşe köyü yakınlarındaki ormanlık alanda park halindeki bir otomobilde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Selahattin Orhan (51) cinayetini aydınlatabilmek için araçta bulduğu kanlı montu incelemeye aldı.

SIKI İNCELEME

Öte yandan köy halkı ile görüşüp, yaklaşık 200 güvenlik kamerası görüntüleri üzerinde de araştırma yapan ekipler, Orhan'ın yaşadığı mahalleden tanıdığı M.F. (25) ile en son görüldüğünü belirledi. Ekipler, zanlının Mersin'in Silifke ilçesinde bir lokantada garson olarak çalıştığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine Silifke'ye giden ekipler, zanlıyı müşterilere yemek servisi yaparken yakaladı.

KENDİME GELDİĞİMDE ORHAN'IN ÜZERİNDEYDİM

Zanlının sorguda cinayeti itiraf ettiği öne sürülürken, "Olay günü Selahattin Orhan ile ormanlık alanda bir çok kez esrar kullandık. Kendime geldiğimde Orhan'ın üzerindeydim, üstüm başım kan içindeydi. Hemen kanlı montu çıkarıp, olay yerinden kaçtım. Geceyi otogarda geçirdikten sonra Mersin'e kaçtım" dediği iddia edildi.

Zanlı, işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Dekorasyon işleri ile uğraşan Selahattin Orhan, otomobilde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunmuş, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından toprağa verilmişti. Orhan'ın, 3 yıl önce çekimlerinin bir bölümü Adana'da yapılan "Kurtlar Vadisi Filistin" filmi için dekorasyon hazırladığı, alacağı olan 50 bin lira ödenmediği iddiasıyla yapımcı firma aleyhine dava açmıştı.