BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96
HABER /  SPOR

Cimbomun cengaveri

Kırk yıllık Galatasaraylı gibi. Savaşıyor tekmeye kafasını uzatıyor.

Abone ol

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song, kendisini bir ''Savaşçı'' olarak nitelendirerek, formayı almak için çok çalışmak gerektiğini bildiğini söyledi.

Song, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Aralık sayısında yer alan röportajında, geçen sezon kendisi için çok şeyin söylendiğini ve yazıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Sakat ya da hasta olduğumdan dolayı oynamadığım yazıldı. Sorunum varmış gibi yansıtıldı. Ancak bunun böyle olmadığının kanıtı bu sezon Galatasaray'da oynuyor olmamdır. Sezon başında kadroda iki stoper mevki için beş futbolcu vardı. Sezon başında aramıza yeni iki stoper arkadaş katıldığında benim hakkımda 'Gidecek, gitmeli' yorumlarının yapıldığını biliyorum. Fakat benim de bildiğim bir şey var ki; yıllardır futbol dünyasının içinde tecrübeleri olan biriyim ve ben bir futbol savaşçısıyım. Zorlukları her zaman severim. Formayı almak için çok çalışmam gerektiğini bilirim.''

''SEVİLDİĞİMİ HİSSETTİĞİM İÇİN BURADAYIM''

Rigobert Song, kariyerinde hiçbir kulüpte dört sene oynamadığının hatırlatılması üzerine, ''Ben burada sevildiğimi hissettim. Galatasaray'a geldiğim ilk gün kendimi nasıl iyi hissettiysem, şimdi de öyle hissediyorum'' dedi.

Galatasaray'da samimiyetin olduğunu ve büyük bir aile gibi olduklarını anlatan Song, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Her zaman büyük sevinçler yaşamasak da takım arkadaşlarımla birlikte çok şeyi paylaştık. Güzel günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz günler de. Ailem de İstanbul'da çok memnun. Böyle olunca kariyerimde ilk kez bir kulüpte dördüncü sezonuma girdim.''

''HER ZAMAN TEKLİFLER ALDIM''

Tecrübeli futbolcu, her zaman transfer teklifleri aldığını belirterek, Avrupa'nın bir çok kulübünden teklif aldığını ve bunların kendisini onurlandırdığını anlattı.