BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  SPOR

Cimbomdan Feldkampa veto

Galatasaray'da kriz bitmiyor. Gerets'ten sonra belirlenen yeni teknik direktör Feldkamp dün veto yedi.

Abone ol

Galatasaray'da kriz bitmiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte Adnan Polat'ın başında bulunduğu Futbol Şubesi'nin Eric Gerets'ten sonra belirlediği yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp dün yönetimden veto yedi. Yönetimdeki tepkiler üzerine Başkan Özhan Canaydın konuyu perşembe günü bir kez daha masaya yatıracaklarını söyledi. Ancak bundan sonra Feldkamp'ın işinin zor olduğu belirtildi.

Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında ilk gündeme gelen konu Feldkamp'ın transferiydi. Alman hocayla iki ay önce yapılan sözleşmeye rağmen yönetim kurulu bu konunun tartışılmasını istedi. Bunun üzerine herkes görüşlerini dile getirdi.

Futbol Şubesi'nin dışındaki yöneticiler Feldkamp'ın gelmesi halinde kulübün büyük zarar göreceğini belirttiler. Ayrıca Kalli'nin son derece yaşlı olduğu ve bu işin altından kalkamayacağını dile getirdiler. Feldkamp olayına büyük tepki gösteren sarı-kırmızılı yöneticiler Alman teknik adam ve beraberinde gelecek alt kadrosunun, özellikle de Ahmet Akcan'ın bu işi kaldıramayacağını savunurken, "Biz Gerets'i gönderdik. Gerets'ten sonra gelecek hoca Feldkamp olmamalı. Ondan daha iyi hoca olmalı ama bu Kalli değil" ifadesini kullandılar. Ayrıca "Zaten çok kritik dönemden geçiyoruz. Seyirci ile aramız kötü. Bir de bu transferi gerçekleştirirsek her şey daha kötü olur" yorumda bulundular.