BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.434,26
HABER /  SPOR

Cimboma para yağacak

Canaydın dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Emirates ile masaya oturdu

Abone ol

Riva projesini sonuçlandırmak için Dubai’ye giden Canaydın’ın, dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Emirates ile masaya oturduğu öğrenildi.
Galatasaray Yönetimi, tarihi bir anlaşmaya imza atmak üzere...

Başkan Özhan Canaydın’ın, İkinci Başkan Adnan Polat ve eski Ekonomi Bakanı olan yönetim kurulu üyesi Işın Çelebi ile birlikte Dubai’ye, Riva projesini sonuçlandırmak için gittiğini FANATİK, okuyucularına duyurmuştu. Canaydın ve ekibinin Dubai’de, dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Emirates ile masaya oturduğu öğrenildi. Sermayesi Araplar’a, yönetimi İngilizler’e ait olan Fly Emirates, tam anlamıyla para basıyor!

Dolar milyarderi Abramovich’in sahibi olduğu Chelsea’ye bile forma reklamı veren Fly Emirates, Arsenal’in 500 milyon dolara mâlolan yeni sahasını da yaptırıp, stada Emirates Stadium adını vermişti. Arsenal’e 15 yılda 180 milyon dolarlık nakit aktaracak olan şirket, Riva için ise şimdiden 200 milyon doları gözden çıkardı. Emirates bununla da kalmayıp, Seyrantepe’de yapılacak olan yeni stada ismini verip, çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla Aslan’a para yağdıracak.