BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL

'Çılgın Pilot' hayatını kaybetti

Kontrolü kaybeden motosiklet sürücüsü bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Serhat Bacak hayatını kaybetti.

Abone ol

D 100 Karayolu Merter mevkiinde saat 06:00 sıralarında seyir halinde olan Serhat Bacak kullandığı motosikletin kontrolünü kaybetti. Savrula Motosiklet bariyerlere çarptı. Kanlar içerisinde yerde yatan Batak?a ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Sürücü Batak olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"TÖVBE EDİYORUM"

Kaza sırasında yolda seyir halinde olduğunu belirten bir motosiklet sürücüsü Bacak?ın çok hızlı şekilde kendisini geçtiğini belirterek ''Hızı sanırım 120 civarıydı. Korna çalarak hızlı bir şekilde bizi geçti. Daha sonra bariyerlere çarptı'' şeklinde konuştu. Kazaya şahit olduğunu söyleyen motosiklet sürücüsü İsa Temiz ise 'Dün aynı bölgede akrabalarımla karşılaşınca biraz hız yaptım ve kaza tehlikesi atlattım. İlk defa böyle yakından bir kazaya tanık oluyorum ve trafikte hız yapmaya tövbe ediyorum. Motorumu satıp araba almayı düşünüyorum' şeklinde konuştu.

LAKABI: 'ÇILGIN PİLOT'

Serhat Bacak'In sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşları tarafından 'çılgın pilot' lakabıyla tanındığı ve tam bir motosiklet sevdalısı olduğu öğrenildi. Üzerinden asker kimliği de çıkan Serhat Bacak'ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Ali Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle D 100 Karayolu Bakırköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.