BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,89
ALTIN 2.440,34
HABER /  DÜNYA

Çılgın koca dehşet saçtı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Çamlı köyünde N.İ. isimli bir kişi, eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen K.K.’ye satırla saldırarak, sol el...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Çamlı köyünde N.İ. isimli bir kişi, eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen K.K.’ye satırla saldırarak, sol elini bileğinden kesti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan K.K., bileğinden kopan elinin dikilebilmesi için, gece saatlerinde Dalaman’a gelen ambulans uçakla Konya’ya sevk edildi.
Bir süreden bu yana eşiyle ayrı yaşayan N.İ., Çamlı köyünde ikamet eden K.K. ile eşinin iddiaya göre ilişkisi olduğunu öğrendi. Arkadaşı E.A.’yı da yanına alan N.İ., eşinin sevgilisi olduğu ileri sürülen K.K.’nin evini bastı. N.İ. ve arkadaşı E.A. ile K.K. arasında tartışma yaşanırken, büyüyen tartışma sonrasında çılgın koca, yanında getirdiği satırla K.K.’ye saldırdı. K.K. vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanırken, sol eli ise bileğinden koptu. Saldırının ardından K.K. kanlar içinde kalırken, çılgın koca ve arkadaşı olay yerinden kaçtı. İhbarın ardından olayın yaşandığı bölgeye jandarma ekibi ve 112 ilk yardım ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kanlar içinde kalan K.K. ile birlikte bileğinden kopan sol eli muhafaza altına aldıktan sonra, ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan K.K.’nin, kopan elinin dikilmesi için Konya Mevlana Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi. Bu karar üzerine Sağlık Bakanlığı’ndan ambulans uçak talebinde bulunuldu. Gece saatlerinde Dalaman’a inen ambulans uçak, K.K. ve kopan elini alarak Konya’ya doğru yola çıktı.
Olay yerinden firar eden çılgın koca ve arkadaşı ise, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki zanlının Çetibeli Karakolu’nda ifadesinin alınmasının ardından, Marmaris’te hakim karşısına çıkarılmak üzere mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.