BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Çikolatayla kandırıp evine götürdü

Keçiborlu'da, sapık dehşeti. 6 yaşındaki kız çocuğu kayboldu. Araştırmalar sonunda korkunç gerçek ortaya çıktı.

Abone ol

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde, dün akşam saatlerinde kaybolan 6 yaşındaki kız çocuğunu, tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddia edilen belediye temizlik işçisi yakalandı.

Babası H.Ç'ye ait Keçiborlu ilçe merkezindeki fast food dükkanının önünde oynayan 6 yaşındaki E.Ç. dün akşam saatlerinde kayboldu. Çocuğun kaybolduğunun fark edilmesi ve çevrede yapılan aramalarda bulunamaması üzerine Belediyeye ait ses yayın sisteminden birkaç kez duyuru yapılarak, kaybolan çocuğun eşkalı verildi.

Bir vatandaşın yapılan anonslar üzerine polise başvurması üzerine, Keçiborlu Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalıştığı belirtilen 2 çocuk babası A.İ'nin (42) evinde gece yarısı arama yapıldı. Aramada çocuğun cesedi bulundu. Yapılan ilk tespitlere göre, çocuğa tecavüz edildiği anlaşıldı.

EVİNE GÖTÜRDÜ

Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, ilk sorgusunun ardından Keçiborlu Adliyesine sevk edildi. Bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve sürekli alkol aldığı öğrenilen zanlının, çocuğu bir çikolata ile kandırarak evine götürdüğü kaydedildi.

EVLATLIK KIZ

Isparta'da tost dükkanı bulunan ailenin, uzun süre çocuğu olmaması üzerine, tecavüz edildikten sonra öldürüldüğü belirlenen E.Ç'yi (6) evlat edindiği, Isparta'da işlerinin bozulması nedeniyle, bir yıl kadar önce de iş yerlerini Keçiborlu'ya taşıdığı kaydedildi.

E.Ç'nin dün akşam saatlerinde kaybolması üzerine belediyenin ses yayın sisteminden bir kaç kez kayıp anonsu yapıldığı, bu arada çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki görüntülerin de incelemeye alındığı belirtildi.

ZANLI NASIL YAKALANDI? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]



KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Polisin araştırmasında, kamera görüntülerinden birinde küçük kızın ''ayağı aksak'' birisiyle uzaklaştığının saptanması üzerine, Keçiborlu Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Ahmet İ'nin evinde arama yapıldı.

Belediyeden yapılan ilk anonslar sırasında, ailenin yakınlarıyla birlikte inşaatlarda arama yapıyormuş gibi davranan, ancak daha sonra evine giderek saklandığı anlaşılan Ahmet İ'nin evinde çocuğa ait ayakkabı tekinin bulunduğu bildirildi.

YASTIKLA BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Ahmet İ'nin sorgusu üzerine küçük kızın cesedinin bir çuvala konularak, komşu evin bahçesine atıldığı belirlendi. Zanlının, küçük kızı, tecavüz ettikten sonra yüzüne yastıkla bastırıp boğarak öldürdüğünü söylediği de ifade edildi.

Polisteki sorgusunun ardından Keçiborlu Adliyesi'ne getirilen zanlı nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve nöbetçi mahkeme tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuklandı. Zanlı Isparta Cezaevine götürüldü.

ZANLI DA ARAMALARA KATILMIŞ

Keçiborlu Belediye Başkanı İsmail Maçıka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin isminin bu şekilde anılmasından üzüntü duyduğunu dile getirdi. Maçıka, ''gerçekten çok üzgünüz. Dün akşam saatlerinde çocuğun kaybolduğu ihbarı geldi. Çocuğun küçük ve havanın soğuk olması üzerine hemen anonslara başladık. Halkımızla birlikte çocuğu aradık. Arama çalışmalarına tutuklanan zanlı, Ahmet İ. de katıldı. Bir şeyden haberi yokmuş gibi çalışmalarda yer aldı'' dedi.