BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Canlıda kadın satıcısı rezaleti

Reyting uğruna televizyona çıkarılan konuklar seviyeyi iyice düşürüyor. Bu kez ekranda kadın satıcısı rezaleti yaşandı. Ayar kaçtı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Magazin programlarından vazgeçip "3. sayfa haberleri" yapmaya soyunan Müge Anlı'nın "Tatlı Sert" programında yaşananlarda ayar kaçtı. "Bu adam kadın satıcısı" diyen kişiye canlı yayında stüdyo konuğu olan kişi "tanıdım seni bacını getirdiydin" diye yanıt verdi.

BENİ ZORLA KAÇIRDI

Bu kez ekranda 17 yaşındaki İdeal'le ilişki kurup, sonra da onunla evlenmek için karısı Emel'i boşayan Civan'ın hikayesi vardı. İdeal, Emel ve Civan aynı evde oturuyorlardı. Genç kız buna daha fazla katlanmak istemiyor, boşanmak istiyordu.

Genç kız "beni zorla kaçırdı. Evlenmeseydi hapse girecekti. Yaşım küçüktü" diyordu. Laf arasında evde iki karısı olan adamın şu an başka biriyle görüştüğünü de söylüyordu.

BİR CİNAYETİ VAR

Ekranda dikkati çeken bir nokta da genç kızın yüzü açıkkan Civan'ın görüntüsünün buzlanmasıydı. Civan "kan davam var" diye görüntüsünün verilmesini istememişti. İdeal "bir cinayeti var, onu arıyorlar" dedi...

Asıl şok eden konuşma ise ismini vermek istemeyen bir izleyicinin bağlanmasıyla gerçekleşti. Telefondaki ses şunları söyledi:

BU ADAM KADIN SATICISI

"Bu genç kız 17 yaşında düştüğü durumu anlatmaya çalışıyor ama bazı durumları anlatamıyor. Bundan 5-6 sene önce Buse diye biri de bu adamın hamınıydı. Yılmaz Buse denilen bayanı erkeklere pazarlayan kişidir."

TANIDIM SENİ BACINI GETİRDİYDİN

Bunun üzerine stüdyodaki Civan'ı bardağı taşıran sözleri söyledi: "Sen kimsin dostum? Tanıdım seni bacını getirdiydin, tanıdım seni!"

Müge Anlı bu diyaloğun üzerine yayını kesti ama olan olmuştu bir kere... Ekrandaki bu seviyesiz konuşma canlı olarak yayınlandı..