BIST 8.717
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,38
HABER /  POLİTİKA

CHP'ye ikinci şok! İstanbul'daki belediye başkanı da 'yokum' dedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "yokum" şokunu atlatamayan CHP'ye ikinci şok İstanbul'dan geldi. CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de "aday olmayacağım" açıklaması yaptı.

Abone ol

CHP bir günde ikinci büyük şoku yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "yokum" şokunu atlatamayan CHP'ye ikinci şok İstanbul'dan geldi. CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de "aday olmayacağım" dedi ve ekledi: "Partimizin başka alanlarında görev alacağım..." dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi’nde açıklamalarda bulunan Altınok Öz, şunları söyledi: “Ben 2009-2014 siyasetin içinde olarak verdiğim sözü yerine getirdim. Geçenlerde mahalle birim başkanlarımızla Meclis üyelerimiz ve İlçe Yönetimimizle yaptığımız toplantıda şunu ifade ettim. Ben adaylık başvurusunda bulunmayacağım."

"Parti, İlçe İl, Genel Merkez bana nerde ihtiyaç duyarsa orda var olacağım. Çünkü neden, verdiğim sözlerden ayrılmamak adına arkasında duruyorum. Herkes aday adayı olabilir, aday olabilir. Bizim görevimiz onlara yardımcı olmak, işin doğru yapılmasını sağlamak.”