BIST 8.774
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.238,07
HABER /  POLİTİKA

Aziz Kocaoğlu neden aday olmuyor? Meğer başka sebebi varmış!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Mart 2019'daki yerel seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklamasının arkasından bomba bir iddia gündeme geldi. Kocaoğlu'nun erken çıkışının sebebi ne?..

Abone ol

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Mart 2019 yerel seçimlerinde "aday olmayacağım" çıkışıyla ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. CHP'de şok etkisi yaratan çıkışın arkasında Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'deki adayları belirleme konusunda etkisiz hale getirilmesinin etkili olduğu konuşuluyor.

GENEL MERKEZ'LE PAZARLIĞI KAYBETTİ... CHP kulislerinde Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile İzmir'in ilçe belediye başkanı adaylarını belirlemek için Genel Merkez ile giriştiği pazarlıkta istediğini alamadığı konuşuluyor. 

ADAY BELİRLEME ETKİSİ AZALINCA... Kurultay isteyenler safında yer alan Kocaoğlu’nun yerel seçimlerde CHP’nin özellikle ilçe belediye başkanlarını belirleme, listeleri oluşturmaktaki etkinliğinin azaltıldığı ve bundan rahatsız olduğu belirtiliyor. 

YERİNE GÖNENÇ'İ İSTİYOR... Kocaoğlu’nun bu çıkışının arkasındaki bir başka nedenin de kendisinin yerine Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yapabilmek olduğu ifade ediliyor.

CHP'ye büyük şok! Aziz Kocaoğlu İzmir'i bırakıyor...