BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.392,03
HABER /  MEDYA

CHP'nin kiralık gazetecileri! Yılmaz Özdil'den ortalığı karıştıracak iddia

CHP'nin kendi yandaş medyası ile olan para ilişkilerinde son dönemde yaşanan ifşaların ardından Sözcü gazetesinden ayrılan Yılmaz Özdil'den bomba bir iddia daha geldi. CHP'nin belediye başkan adayları Mart 2024 yerel seçimleri için gazetecileri kiralıyormuş...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halk TV ile olan sözleşmesini feshetmesiyle gün yüzüne çıkan muhalefetin bazı kanallara verdiği para desteği gündemdeki yerini koruyor. Gazeteci Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde aday olmak isteyen bazı CHP'li belediye başkanlarının gazetecilere para ödediğini yazdı.

Kiralık gazetecilere para ödemesi başladı

Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP'li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı, sıra aday adaylarının gazeteci kiralamasına geldi" sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Kılıçdaroğlu o gazetecileri açıklamadı

Seçimlerin ardından CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partisini eleştiren gazeteciler hakkında, "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" iddiasını gündeme getirmişti. Kılıçdaroğlu bu gazetecilerin kim olduğunu ve kimlerden para aldıklarını şimdiye kadar açıklamadı.