BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP'liler ve AK Partililer kolkola girdi

AK Parti ve CHP'nin İzmir il başkanları, Kemeraltı Çarşısı'nda esnafın sorunlarını dinledi.

Abone ol

CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun ile AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak, Konak Meydanı'ndaki Saat Kulesi'nin önünde buluşarak, Kemeraltı Çarşısı'nı gezdi.

Kabak ve Bulgun'a, Kemeraltı Esnafı Derneği Başkanı Mehmet Gülaylar da eşlik etti. Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği ve zaman zaman izdihamın yaşandığı gezi sırasında, esnaf, sorunlarını her iki il başkanına anlattı.

Esnaf, işportadan, çığırtkanlardan, kiraların yüksekliğinden ve alınan yüksek vergilerden yakındı.

Gezi sonrası iki il başkanı, Salepçioğlu İşhanı'nda değerlendirme yaptı. Ömür Kabak, gezinin siyasi gösteri amacı taşımadığını belirterek, "İzmir'in, bu memleketin partileriyiz. İzmir'e hizmet etmek istiyoruz. Kemeraltı Çarşısı İzmir için çok önemli bir yer. Sorunlar yerel yönetimlerden de kaynaklanabilir, iktidardan da kaynaklanabilir. Çok yararlı ve medeni bir gezi oldu. İktidarla ilgili sorunların giderilmesi için çalışma yapacağız" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Ekrem Bulgun da Kemeraltı esnafını dinlemek amacıyla gezi yaptıklarını belirterek, "Şov yapmaya gelmedik. Sorunları, esnafla karşılıklı konuşarak hallediyoruz. Dernek başkanının verdiği ve sorunları içeren dosyayı derinlemesine inceleyeceğim. Yerel yönetimin çözmesi gereken sorunları ilgili yerlere ileteceğim" dedi.