BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bozyazı CHP'ye toplu katılım

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yeni katılanlara rozetleri törenle takıldı.

Abone ol

CHP Bozyazı İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen törene, İl Başkanı Yılmaz Şanlı, Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay ve partililer katıldı.

Törende konuşan Şanlı, CHP'nin giderek iktidara yakınlaştığını ve AK Parti'nin oy kaybettiğini ileri sürerek, ülkenin zor durumda olduğu Kurtuluş Savaşı döneminde nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk ortaya çıkmışsa, bugün yine zor bir dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıktığını söyledi.

Türk halkının bu Kemal'e büyük bir uyum gösterdiğini savunan Şanlı, "Kemal Bey kurultayda yaptığı konuşmada Türkiye'de yaşayan insanların sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyerek bu sorunları çözeceğini dile getirdi.

Bakın arkadaşlar her yerde partimize yeni üyelikler geliyor. Üyeliğe gelen her partiden arkadaşımız var. Herkesin dediği şu; 'Artık Türkiye Cumhuriyeti'nde, CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na ihtiyaç var.' Halkımız bunu istiyor" dedi.

AK Parti'nin emekliyi, esnafı, çiftçiyi, öğrenciyi mağdur ettiğini öne süren Şanlı, "Artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Bu gidişata bir 'dur' demenin zamanı geldi. Biz bu AK Parti Hükümetini sandıkla başa getirdik, sandıkla geri göndereceğiz.

Sizlerin oyuyla iktidara geleceğiz. İlk olarak seçim barajını yüzde 10'dan aşağı indireceğiz. Emeklinin durumunu düzelteceğiz. Ama bir tek şart var; bunun için Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan olabilmeli. AK Parti gibi 300'ü aşkın bir milletvekilimiz olmalı ki, istediğimiz kanunu çıkaralım" diye konuştu.

Bugünkü törenle Bozyazı'da CHP'ye 30 kişinin daha üye olduğunu ifade eden Şanlı, şöyle devam etti; "Damlaya damlaya göl olur. Bize bir iktidar olma şansı verin. Bunun için hepimizin çok çalışması gerekiyor.

 Artık bizde dur durak yok, çalışacağız ve vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Sizlere anlattıklarımızı, sizler de çevrenize anlatacaksınız. Artık analarımızın yüzü gülecek. İşsizlik ve parasızlığa bir çözüm bulacağız. Ama tek şart; CHP'nin iktidar olmasıdır."
Konuşmaların ardından CHP'ye katılan 30 yeni üyeye, rozetleri törenle takıldı.