BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı

Adana'da bir eve operasyon düzenleyen polis, ev sahibi kadının hareketlerinden şüphelenerek aradığı 3 aylık bebeğin bezinde 3 gram eroin buldu.

Abone ol

Evde yapılan aramada da 14 gram eroin ele geçirildi.

İddiaya göre, uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği dedektifleri, tespit ettikleri Serinevler Mahallesi 3903. Sokak'taki bir eve operasyon düzenledi. Kadın polisler, baskın sırasında kucağındaki 3 aylık bebeği ile evin çatısında bulunan Songül E.'yi (20) dikkatlice aramasına karşın uyuşturucu bulamadı. Mahallede torbacılık suretiyle uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen kadının hareketlerinden şüphelenen polis, bu kez kucağındaki bebeğin üzerini aradı.

Polisler, bebeğin bezini çıkardıklarında tek kullanımlık paketler halinde 3 gram eroin buldu. Evde yapılan aramada ise 47 paket içerisinde toplam 14 gram eroin ile uyuşturucudan kazanıldığı iddia edilen 765 lira ele geçirildi. Songül E. ile nikahsız eşi Bahri A. (24) gözaltına alındı.

Sorgulamaları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.