BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,12
ALTIN 2.472,72
HABER /  GÜNCEL

CHPliler canlı yayında fena kapıştı

Biri milletvekili diğeri ise partinin MYK üyesi! CHP'de dün gece resmen kıyamet koptu. İşte o ilginç tartışma;

Abone ol

İNTERNETHABER- CHP'li Milletvekili Yaşar Ağyüz ile CHP MYK üyesi Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu için birbirine girdi. Ağyüz, Baykal'ın yaşadıklarını parti yönetimindeki bazı isimlerin ağlama duvarı haline getirdiği yönündeki sözlere Sayan karşı çıktı. Sayan bizim mahallemizde yaralıya bıçak çekmek yoktur diyerek Önder Sav ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken Fikri Sağlar'ın "sakin olun sözlerine" ise "sen karışma diyerek" rest çekti.

CHP'nin gözyaşlarıyla ünlü MYK Üyesi Savcı Sayan ile CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, CHP'nin tartışıldığı CNN Türk ekranında birbirine girdi. Yaklaşık 4 saatlik yayın maratonunda sık sık karşı karşıya gelen bu ikiliye müdahale eden Fikri Sağlar'ın sözleri ise tartışmaların tuzu biberi oldu.

BAYKAL'IN EVİ AĞLAMA DUVARI

Mevcut parti yönetimini çok sert sözlerle eleştiren CHP Millletvekili Ağyüz, Deniz Baykal'la ilgili iddiaların komplo olduğunu söyleyerken, yaşanan tartışmaların zamanlamasına dikkat çekti. Ağyüz, Türkiye'de gündemin çok kısa sürede değişebildiğini ve şu anda Erdoğan hükümetinin attığı imzaların parti tarafından takip edilemediğini söyleyerek tartışmaların bitmesi gerektiğini vurguladı.

İSTİFASI ONURLU AMA DÖNÜŞÜ...

Baykal'ın istifa açıklamasının onurlu bir davranış olduğunu; ancak komplonun ortaya çıkarılması için çaba sarfedilmediğini iddia eden Ağyüz, herşeyi "ağlama duvarına çevirmeyelim" diyerek istifa sırasında gözyaşlarını tutamayan Sayan'ı üstü kapalı sözlerle eleştirdi.

SAYIN MEKTUBU OKUDU SERT ÇIKTI

Ağyüz'ün bu sözlerine sert çıkan CHP MYK Üyesi Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile Sav'ın açıklamalarını, partiye bıçak çekmek olarak nitelendirdi. Bizim mahallemizde, yaralıya bıçak çekmek yoktur diyerek Ağyüz'ü eleştiren Sayan, bu durumdan istifa etmek isteyenleri "bizler biliyoruz" deyince Ağyüz ile sert bir polemik yaşandı. Fikri Sağlar'ın tarafları sakinleştirmek için gösterdiği çaba ise tartışmayı yeniden hararetlendirdi.