BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.409,99
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekile tazyikli su

Ankara Dikmen'de gecekondu yıkımının yaşandığı mahalleye giden CHP'li Levnet Gök'e tazyikli su sıkıldı.

Abone ol

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, milletvekili Levent Gök'ün yanında olduklarını belirterek, Gök'e geçmiş olsun diledi.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, ''CHP Ankara milletvekili Levent Gök'ün ''evini barkını korumaya çalışan vatandaşların sorunlarını dinlemek, muhtemel tatsız olayları engellemek'' için Ankara Dikmen'deki yıkım bölgesine gittiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Ne yazık ki milletvekili arkadaşımız Gök, hedef alınarak üzerine tazyikli su sıkıldı. Böylece AKP'nin AKP'li olmayan milletvekillerine yönelik hukuk dışı tasarruflarına bir yenisi daha eklendi.

Milletvekillerine yönelik gaz sıkma, tartaklama, çilingirle kapısını açma ve tazyikli su sıkma gibi olayların yaşandığını, ''hatta anamuhalefet liderinin ifade özgürlüğünün kısıtlandığını ileri süren Güler bu tutumları şiddetle kınadığını kaydetti. Güler ''Hukuk dışına çıkanlara bir gün hukukun lazım olacağını hatırlatıyor, milletvekili arkadaşımız Gök'e de yanında olduğumuzu belirterek geçmiş olsun diyorum'' dedi.