BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.406,95
HABER /  GÜNCEL

Bir evde dört cesedin sırrı

Eşini ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Mustafa Demirkan'ın kısa bir süre önce tornacı dükkanı açtığı anlaşıldı.

Abone ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde cinnet getirerek eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Mustafa Demirkan'ın kısa bir süre önce tornacı dükkanı açtığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Sanayi Sitesi'nde kısa süre önce tornacı dükkanı açan 43 yaşındaki Mustafa Demirkan'ın iş yerini açmaması üzerine eve giden yakınları, uzun süre kapıyı çaldı. Kapının açılmaması üzerine ikinci kattaki eve balkondan giren yakınları Demirkan ile birlikte 35 yaşındaki eşi Ayşegül, 8 yaşındaki kızı İrem ve 12 yaşındaki oğlu Hüseyin'in cesetleri ile karşılaştı. 

MADDİ DURUMU İYİYDİ

Demirkan'ın ailesiyle birlikte dün akşam bir arkadaşlarına misafirliğe gittiği ve saat 23.00'de Örnek Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi'ndeki evine döndüğü belirlendi.

Yapılan incelemede eşi ve iki çocuğunu öldürüp intihar eden Mustafa Demirkan'ın cebinden bir not kağıdı çıktığı iddia edildi. Polis, not kağıdında yazılanlara ilişkin bir açıklama yapmadı.

Arkadaşları, Mustafa Demirkan'ın maddi durumunun iyi olduğunu ve kısa süre önce kendi iş yerini açtığını belirttiler.

Hüseyin ve İrem Demirkan'ın da Manavgat 75. Yıl İlköğretim Okulunda öğrenim gördükleri belirlendi. Hüseyin Demirkan'ın öğretmeni Mehmet Demir,  Hüseyin'in zeki ve çok çalışkan bir öğrenci olduğunu söyledi. Anne Ayşegül ve Baba Mustafa Demirkan'ı çok iyi tanıdığını belirten öğretmen Demir, ''öğrencimden dolayı beş yıldır tanıyorum. İkisi de çok sıcakkanlı ve örnek bir veliydiler'' dedi.

Örnek Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşayan Mustafa Demirkan, pompalı tüfekle eşi Ayşegül Demirkan ve çocukları Hüseyin ile Emir Demirkan'ı öldürmüş, sonra da intihar etmişti.