BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

CHPli vekil sokakta kaldı

CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, geceyi geçireceği öğretmenevine geç saatte dönünce sokakta kaldı.

Abone ol

BAZI köyleri ziyaret için Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne gelen CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, geceyi geçireceği öğretmenevine geç saatte dönünce sokakta kaldı.

Halkın sorunlarını dinlemek için köyleri dolaşmak isteyen CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, konaklamak için de Bayramiç Öğretmenevi'nden kendisine ve şoförüne birer oda ayırttı. Dün gündüz ayrılan odasına yerleşerek eşyalarını bırakan Milletvekili Küçük, köyleri dolaşmaya gitti. Bayramiç'in Karıncalı, Yiğitler ve Kuşçayır Köyleri'ne giden Küçük, 24.00'te ilçeye döndü. Küçük'ün yolu Menderes Mahallesi sakinleri tarafından kesildi. Buradaki vatandaşların sorunlarını da dinleyen Küçük, 00.55'de öğretmenevine geldi. Uzun süre kapıyı çalan Küçük cevap alamadı. Israrlı şekilde kapıyı çalmayı sürdüren Küçük, açan olmayınca saat 02.00'de Çanakkale'ye dönmek zorunda kaldı.

Geceyi Çanakkale'de geçiren ve bugün yeniden Bayramiç'e giden Milletvekili Küçük, dün gece yaşadıkları nedeniyle Kaymakam Ahmet Okur'a gidip, olayı anlattı. Kapının kasıtlı olarak açılmadığını belirten Küçük, öğretmenevi yetkilileri hakkında şikayetçi olduğunu iletti. Çanakkale Valisi Orhan Kırlı'yı da telefonla arayan Milletvekili Küçük, kendisinin bilinçli olarak öğretmenevi yönetimi tarafından mağdur edildiğini savundu.