BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.444,29
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Murat Haznedar'dan 'paralel' bombaları

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar konuştuğu bir panelde partisini topa tuttu. Haznedar CHP'nin içinde ensest bir siyaset ve paralellerin olduğunu söyledi.

Abone ol

Basın Konseyi'nin düzenlediği 'Basın ve İfade Özgürlüğü' panelinde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan çok konuşulacak sözler..

Panel Ortaköy Afife Jale Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Panele, TBMM Eski Başkanı ve 'Milli Merkez' oluşumu başkanı Hüsamettin Cindoruk, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu,Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Prof.Dr. Süheyl Batum katıldı.

3 KEZ İHRAÇ EDİLMİŞ TEK KİŞİYİM

Panel öncesinde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın sözleri dikkat çekti: "Mensubu olduğum partinin tarihinde 3 kez ihraç edilmiş tek kişiyim ben"

MEVCUT DÜZENE İTİRAZ EDİYORUM

"Ben hep mahkeme kararlarıyla döndüm. Mevcut düzene itirazcı birisiyim ama sadece en önem verdiğim konu şu oldu; özgürlüklerimi milletin değerlerine barışık bir dille kullanmaya çalıştım. Beşiktaş'ta ortaya koyduğumuz yeni dili lütfen takip ediniz, milletin değerleriyle barışık.

KİM İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Tam anlamıyla merkez siyasetin aslında. Yeni Türkiye'nin değerlendirme parametreleri çok farklı. Kim için yapıyoruz bunu, kim için mücadele ediyoruz, siyaset yapıyoruz, Türkiye'nin geleceği için. Atatürk'ün çağdaş Türkiye hedefine dair sorumlulukları yerine getirmek için. Maalesef benim mensubu olduğum parti içinde bu konuda endişesi, derdi olanlar bir türlü o sürecin içine gençleri katamıyoruz.

BİZİM DE BİR PARALELİMİZ VAR

Benim en çok eleştirdiğim ve bu nedenle belki dördüncü kez ihraç edilebilirim, parti içine siyasi ensestin, paralel yapının, yanlış anlamayın, AK Parti'nin bir paraleli var ama bizim de bir paralelimiz var. Buna dair yüksek eleştirilerde bulunuyorum"