BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,02
HABER /  SEÇİM

CHP'li bu aday adayını izleyen kopuyor

Yılın fenomeni bu CHP adayı olacak. Başakşehir'den aday olan Özgür Karabat kendine öyle bir video hazırlatmış ki izleyen kopuyor.

Abone ol

CHP Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Karabat, kendi imkanlarıyla hazırladığı videoyla sosyal medyada günün konusu oldu.

1974 Tokat Niksar doğumlu Özgür Karabat'ın hem çekip hem oynadığı tanıtım filmi, komedi filmlerini aratmıyor.

"Ben belediye başkan adayınızım" diyen Karabat daha sonra izleyenleri güldüren şöyle bir giriş yapıyor;

-"Sizden oy istiyorum. İyi de niye istiyorum? Bana niye oy vereceksiniz?"

Sonra görüntüye Karabat'ın formalı görüntüsü geliyor. CHP'li aday topu doksana çakıyor ve başlıyor meziyetlerini sıralamaya;

*Topu doksana çaktığım için mi?
*Öğrencilik yıllarımda yazları yaylada koyun güttiğim için mi?
*Bağlamada üç türkü çalabildiğim için mi?
*Bizim evdeki en iyi omleti yapan kişi olduğum için mi? (Bunu söylerken görüntüye evinde çocuklarına omlet yaparken ki görüntüsü geliyor)

BUNUN İÇİN OY İSTİYORUM

Tokatlı olan CHP'li aday kaydın ikinci bölümünde neden oy istediğini saymaya başlıyor. Önce yanına yaşlı bir teyze alıp ona 'atom karınca' dedirtiyor. Ardından da cami, okul, öğrenci üzerinden reklamını yapıyor.

Finali de 'neysem oyum. Öğrencilik yıllarımda devrimcilik yaptım. Yoksuldum. Halkıma tepeden bakmadım ne yazık ki hep alttan baktım. Kömürsüz kalan ailenin halini anlarım. Sıcak evlerinde oturup kömür dağıtıp oy dağıttılar diyenlere kızarım. Ben başkan olsam 1 değil 3 torba kömür dağıtırım. Bunu da seçim yalanı olarak söylemiyorum" diyerek şovunu çekiyor.

CEP TELEFONUNU BİLE VERİYOR

CHP'li ilginç aday videoya cep telefonunu da koymuş. Facebook ve twitter adresini de veren aday 'beni arayın, gelin tanışalım" diyor.

İŞTE O TANITIM VİDEOSU