BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.389,64
HABER /  DÜNYA

Aslan kuradan memnun

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda Galatasaray, Fildişi Sahilli Didier Drogba’nın da bir dönem formasını giydiği Chelsea ile eşleşti.<br/>UEF...

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda Galatasaray, Fildişi Sahilli Didier Drogba’nın da bir dönem formasını giydiği Chelsea ile eşleşti.
UEFA’nın Nyon’daki merkezinde yapılan kura çekiminin ardından Chelsea Genel Sekreteri David Barnard yaptığı değerlendirmede, "Her takım bu aşamadan sonra zordur. Ciddi anlamda Galatasaray’a hak ettiği saygıyı duyuyoruz. Çok iyi oyuncuları var. Drogba, taraftarımız için çok önemli ve özel bir isim. Güzel maçlar olacak" dedi.
Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ise kuradan memnun olduklarını ifade ederek, "Chelsea, arzu ettiğimiz takımlarından biriydi. İstenmeyen bir iki takım vardı. Barcelona ve Bayern Münih istemediğimiz takımlardandı. Mourinho ile geçen sene Real Madrid’in başındayken karşılaşmıştık. Bu sene yeni takımıyla karşılaşacağız. Böyle bir kaderimiz var herhalde. Drogba, eski takımına karşı oynayacak. Renkli maçlar olacak. Başkanımız Ünal Aysal ve teknik direktörümüz Mancini de Chelsea’yi istiyordu" şeklinde konuştu.
(İHA)