BIST 10.247
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  DÜNYA

Jammerlı hırsızlar kamerada

Tuzla’da hırsızlar, camını kırdıkları otomobilde içerisinde 70 bin lira olan çantayı çaldı. Bankadan çıkan şahsın aracının kilidini jammerla...

Abone ol

Tuzla’da hırsızlar, camını kırdıkları otomobilde içerisinde 70 bin lira olan çantayı çaldı. Bankadan çıkan şahsın aracının kilidini jammerla devre dışı bırakıp çantayı çalan hırsızlar kameraya yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Pendik’te bir bankadan para çeken A.T.’nin Tuzla’da park ettiği aracının camını kıran hırsızlar, içerisinde 70 bin lira olan çantayı çaldı. A.T.’nin şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, A.T.’nin para çektiği banka şubesi ve aracını park ettiği yerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede A.T.’nin parayı çektiği banka şubesinden çıktıktan sonra bir araç tarafından takip edildiği belirlendi. A.T.’nin Tuzla’da park ettiği aracının camını kıran hırsızların da güvenlik kamerasına yakalandığı belirlendi. Şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasını belirleyen polis zanlılardan Emrah G.’yi yakaladı. Hakkında 2 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası da bulunduğu öğrenilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan hırsızların A.T.’nin aracını kilitlediği sırada jammer cihazıyla kilidi devredışı bıraktıkları belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerinde de A.T.’nin kapıyı kilitlemek için birkaç kez deneme yaptığı görülüyor.
(İHA)