BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cezaevi müdürüne suikast son anda önlendi pusuya yatıp...

Kocaeli'de cezaevi müdürüne suikast düzenleneceği bilgisi üzerine polis operasyon düzenlendi. Pusuya yatan polisler şüphelileri yakaladı.

Abone ol

KOCAELİ'de, bir organize suç örgütü liderinin talimatı ile Kocaeli F Tipi Cezaevi müdürlerinden birine suikast girişiminde bulunduğu iddia edilen 6 kişi, lojmanların önünde beklerken polisin operasyonu ile yakalandı. 6 kişi gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kocaeli F Tipi Cezaevi müdürlerinden birisine yönelik suikast girişimi olacağı yönündeki bilgi üzerine harekete geçti.

POLİSLER PUSUYA YATTI

Cezaevi müdürünün oturduğu lojmanın önünde pusuya yatan, saldırı hazırlığında olan kişiler polisin operasyonu ile yakalandı. Soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİNDEN TALİMAT

Cezaevine müdürüne yönelik suikast talimatını bir organize suç örgütü liderinin verdiği belirlenirken, soruşturma devam ediyor. 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda ölen Kocaeli F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün katil zanlılarının yakalanmasını sağlayan ekibin, yeni suikast girişimini engellediği öğrenildi.