BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,10
HABER /  GÜNCEL

Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star Tv'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel son bölüm yaşanan gelişmelerle dizi severleri ekrana kitledi. Peki Cesur ve Güzel yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Abone ol

Cesur ve Güzel 13. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Cesur ve Güzel son bölümü Sühan ile Tahsin Korludağ arasında restleşme devam etti. Sühan'ın yaptığını kendisine yediremeyen Tahsin Korludağ bir kez daha kızını pişman etmek için harekete geçti. Bu sırada Tahsin Korludağ, boş durmayan Cesur'un hamlesi ile bir kez daha beklemediği bir gelişme ile karşılaştı. Peki Cesur ve Güzel 13. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetinde neler yaşanıyor? Detaylar haberimizde.

CESUR VE GÜZEL 13. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri heyecanlandıran Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanında Tahsin Korludağ yine Sühan ile Cesur arasına girmeyi başarıyor. Tahsin Korludağ, Sühan'dan Cesur'un aşkının gerçek olup olmadığını öğrenmek için kendisinden hesap sormaktan vaz geçip geçmeyeceğini öğrenmesini istedi. Bakın Cesur'un bu soru karşısında verdiği cevap ne oldu...

Cesur ve Güzel 13. yeni bölüm fragmanı:

Cesur ve Güzel 13. yeni bölüm fragmanında Sühan yine Cesur'un aşkını sorgulayacak. Cesur'un kendisini sevdiğine hala inanmayan Sühan'ın, Tahsin Korludağ'ın evlerine gelmesi ile bir kez daha kafası karışacak. Kızını etki altına almayı başaran Tahsin Korludağ, Sühan'dan Cesur'a bir soru sormasını isteyecek. Babasının sorusunu Cesur'a yönelten Sühan ise, Cesur'un kendisini sevip sevmediğini anlaması için Tahsin Korludağ ile hesaplaşmayı bırakıp bırakmayacağını öğrenecek. Peki Cesur, Sühan'ın bu isteği karşısında nasıl davranacak? Cesur'un açıklaması Sühan ile olan ilişkisini nasıl etkileyecek? Babası ile Cesur arasında kalan Sühan, artık tarafını seçmeyi başarabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 9 Şubat 2017 Perşembe akşamı Cesur ve Güzel'ün 13. yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Cesur ve Güzel 13. bölüm 2. fragmanı:

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel son bölümde Cesur ve Sühan verdikleri ani evlilik kararı sonrası romantik bir gece geçirdiler. Fakat sabah olduğunda yine zorlu bir güne uyandılar. Tahsin Korludağ ise Sühan'ın kendisine yaptığını affetmeyeceğini bir kez daha göstererek kızına bir pusu daha kurdu. Ani evliliğin bedelini kızına ve Cesur'a ödetmekte kararlı olan Tahsin Korludağ, kızının işlerini engellemenin yolunu bularak Sühan'ı zor durumda bıraktı. Babasının yaptığı karşısında sinir krizi geçiren Sühan'ın yardımına ilk koşansa yine Cesur oldu. Fakat Sühan Cesur'a olan güvenini tamamen yitirmişti.

Cesur, Sühan'ın kendisine inanması için çabalarken bir gelişme de Bülent'in saklı tabloları bulması ile yaşandı. Bülent'in tabloları bulması ise Cesur'un ilginç planını uygulamaya sokmasına sebep oldu. Fakat işler pek de planladığı gibi gitmedi.

Tahsin Korludağ'ın öfkesi ile baş etmeye çalışırken bir de Korhan'ın dolduruşa gelmesi sebebiyle zor durumda kalan Cesur, Hülya ile ilgili gerçeğin peşine düştü. Bunlar yaşanırken ise Korhan, Cahide'nin oyununu bozacak bir gelişmeye tanık oldu ve Cahide ile Hülya'yı bir arada yakaladı.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI