BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cerrahtan Barbie savunması

Cerrah, "medyatik arkadaşlar" diye nitelediği mankenleri, kendilerinin teşhir etmediğini söyledi.

Abone ol

İnternethaber'in de "cinsel ayrımcılık" nedeniyle eleştirdiği fuhuş baskınıyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah kendini savundu. Basını bilgilendirme toplantısında konuyla ilgili soruları yanıtlayan Cerrah, ''İstanbul'da yapılan fuhuşa yönelik operasyona ilişkin bazı futbolcuların ifadesinin alınıp alınmadığının'' sorulması üzerine Cerrah, ''Arkadaşlarımız bu soruşturmayı yürütmektedir. Bazı medyatik bayan arkadaşların ifadesine başvurmuşlardır. Fakat bu arkadaşlar çeşitli televizyon kanallarına çıkarak, kendilerinin suçsuz olarak polis tarafından gözaltına alındığını beyan etmişler'' dedi. Konuya ilişkin halen gözaltında olan bazı kişilerin adliyeye sevk edileceğini belirten Cerrah, ''Sonuçları hep birlikte göreceğiz'' dedi.

Cerrah, kendilerinin kimseyi doğrudan basına göstermediğini, fakat gazetecilerin gözaltına alınanlar hastaneye çıkarılırken görüntü aldığını ifade etti. 

Baykal'a yanıt verdi 
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, bir gazetede yer alan, ''Poşette Molotofla Katliam Yolunda'' başlıklı habere ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine, ''Polisimiz bu suçları işleyenleri birer birer tespit ediyor. Söz konusu 7 kişi, olayın ardından yakalanarak çıkartıldıkları mahkemece tevkif edilmişlerdir'' dedi.

AA